Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejną część plotek zaczynamy- w zdrowej diecie i ćwiczeniach się wspieramy! Cz. VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 16:55   #736
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Kolejną część plotek zaczynamy- w zdrowej diecie i ćwiczeniach się wspieramy! C

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
dobra cena to wiesz
a jeszcze mamy 3 opakowania które kupiliśmy w Lidlu jak była promocja

no cóż, generalnie on zawsze był szczupły, i tak naprawdę niewiele wysiłku go to kosztowało, bo po prostu ma dobry metabolizm
zapuścił się, przytył, no ale dlatego że miał tą kontuzję i w ogóle przez jakiś czas nie trenował, do tego jadł dużo, niezdrowo, kalorycznie także to wyszło..
ale nawet bez tej super diety itd, jakby tylko wrócił do regularnych ćwiczeń i dobrze jadł to by schudł, bo to po prostu taki typ.
Typ szczęściarza w przeciwieństwie do mnie bo ja muszę się namęczyć a efekty marne

w ogóle od jutra biorę się porządnie za siebie i wprowadzam zmiany w diecie teraz się staram ale efekty są marne, więc trzeba bardziej się postarać
także postaram się całkowicie wyeliminować pieczywo, generalnie ograniczyć węglę. I postawić na więcej białka i warzyw zobaczymy jak to wyjdzie
Cycki Wam urosną od tych cycków

Faceci mój jak się pilnuje to też z wagi spada oczywiście oponkę z brzucha ciężko Mu zgubić, no ale tu to trzeba jakiś trening siłowy robić... ale generalnie płeć męska ma łatwiej

Ja też ograniczam węgle ostatnio coś mi nie idzie trochę... trzeba się kuuuwa spiąć

Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987 Pokaż wiadomość
Ja też przytyłam bo widzę po jeansach
Co z tego, że ogólnie staram się w miarę zdrowo jeść jak przychodzą dni "hulaj dusza, piekła nie ma" gdzie jem wszystko co popadnie i efekty widać

Miałam nie żreć słodyczy od poniedziałkui co gów.no
tż wczoraj kupił ptasie mleczko i czekoladę no i zjadłam
ale od dzisiaj koniec ze słodkim bo wiem, że Mi to szkodzi, nawet po cerze widać więc muszę wrócić do zdrowego, regularnego jedzenia no i spowiedzi bo Mnie to chociaż motywuje trochę
Ja też przytyłam i to dość szybko

Na facetów zawsze można liczyć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora