Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-03, 17:16   #126
Mary_mary
Przyczajenie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody?

Czy ja bym też mogła prosić o pomoc?

1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?

Opalam się chyba dość szybko, opalenizna jeszcze szybciej schodzi , najpierw na czerwono/różowo, dopiero potem nabiera delikatny, brzoskwiniowy odcień.

2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?

Oczy niebieskie, z ciemną obwódką, w środku z różnymi plamkami, brwi i rzęsy ciemne.

3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?

Kilka na nosie, szaro-brązowe.

4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?

Yyy... Nie wiem, załączam zdjęcie. Chyba chłodny, nie tylko z racji tego, że teraz w ogóle się nie opalam i jestem przeraźliwie blada .

5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?

Bardzo ciemny blond lub jak kto woli- szatynka. Żadnych przebłysków, bardzo mdły, mysi i niewyraźny kolor. Ale farbuję się na jasny brąz

6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?

Chyba całkiem jasny

7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?

Hmmm... W sumie lubię chyba wszystkie w szczególności czerwień, bardzo ciemny niebieski, fiolet, zieleń i brązy, źle czuję się w jaskrawych barwach, pomarańczu, błękicie.

Z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc w określeniu swojego typu kolorystycznego .

Edit

Skóra na dekolcie chyba żółta, a na całym ciele prześwitują gdzieniegdzie żyłki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (121,9 KB, 81 załadowań)
Mary_mary jest offline Zgłoś do moderatora