2014-12-04, 17:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez monkaa321
Frogutka przynajmniej teraz bedziecie pod lepsza opieka niz tam a pewnie zaraz beda widoczne efekty.
.
|
Cytat:
Napisane przez alwa
tak jak pisała Monka, dobrze że wreszcie to wykryto, teraz to już tylko kwestia paru tygodni i wszystko naprostują
|
dzięki dziewczyny Mimo to mam do siebie żal, że tak późno zdecydowałam się na zmianę lekarza. Szczególnie, że czytam na bieżąco jakie postępy ruchowe robią wasze szkraby, wiele jest młodszych od Hanki to powinno mnie już dawno zastanowić
Cytat:
Napisane przez elgie
Hej
Ponadto - z racji tego, że Krzyś jeszcze nie siedzi ponownie zostaliśmy skierowani na rehabilitację (ale najpierw skonsultujemy się z neurologiem).
|
Idziecie do neurologa z własnej inicjatywy? Czy macie skierowanie?
Hanka też jeszcze nie siedzi, ale też słabo pełza, nie mówiąc już jakiem kolwiek raczkowaniu
Cytat:
Napisane przez tygrysek83
ag9 z tego co zrozumiałam tych wszystkich lekarzy to powinna zacząć już sama siadać oraz martwi ich niechęć mojego dziecka do przemieszczania się. Ona minimalnie pełza do tyłu, ale bardziej przez przypadek. Nigdy się nie turlała i na plecy przekręca się właściwie jedynie w łóżeczku. O czworakowaniu to nawet nie mam co pisać. Mam więc dziecko punktowe 
.
|
U nas pediatra stwierdziła opóźnienie ruchowe ok.2 m-ce Też powinna już siedzieć samodzielnie.
Zadzwoniłam dziś do ośrodka rehabilitacji i oczywiście najbliższe terminy na nfz to styczeń/luty Jakiś koszmar, przecież dla takiego malucha 2m-ce to szmat czasu!
Umówiłam nas prywatnie, tylko po jaką cholerę płacimy te wszystkie składki
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------
Gabryś fantastyczny Super foty
Ma ktoś jakieś wiadomości od Virgini Co z Natalką
|