Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już więcej nie ściemniamy! Cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-06, 11:53   #324
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już więcej nie ściemniamy! Cz. XX

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
pojadłam .. owsianka , mleko i banan .. plus kawa ..

mi tez takie bardziej smakuje i namawiam niema sie czego bac .. brzmi groznie samo "spaghetti" ale podejrzewam, ze dziala to podobnie jak "ziemniaki"
ja się nie boję ani ziemniaków ani spagetti
robiłam nie raz z indyka, ale mojemu Tż nie smakuje, a nie chce mi się robić dwóch obiadów - bez przesady

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ale ze mnie kretynka. Poszłam na krótki bieg, nie wzięłam chusteczek ani wody na dworze padało, nic, biegnę. Za 3 minuty gluty w nosie i sucho w ustach, oddychać ciężko z tym nosem zawalonym. Myślałam, że się wykończę.
ja dziś też się przebiegnę, ale tak mi się nie chce, nic się nie zregenerowałam przez noc - nic

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

u mnie ostatnio często wpadają pieczone bataty

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
ja dostałam piękny prezent od narzeczonego .. wkleje wieczorem do klubu hehe bo tutaj cenzura dzis mam dnt
uuuu, będzie sexi w klubie

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora