Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sukcesy w konkursach, wygrane małe i duże :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-06, 19:34   #2
svenja
Wtajemniczenie

Dot.: Sukcesy w konkursach, wygrane małe i duże :)

Cytat:
Napisane przez Martynka21
Czy zdażyło się Wam wygrać coś w konkursie prasowym albo np. audiotele? Bierzecie w ogóle udział w konkursach organizowanych przez producentów np. napojów etc?
Ja do tej pory wygrałam zestaw kosmetyków Ziaja za prawidłowo rozwiązaną krzyżówkę w magazynie kobiecym i kuferek Samsonite na kosmetyki w konkursie producenta błyszczyków
Natomiast moja mama jest prawdziwa mistrzynią konkursową Namiętnie wysyła wszelkie kupony, zbiera dziwne punkty w dziwnych promocjach wysyła ankiety etc. i prawie zawsze coś wygrywa Jej największym sukcesem było wygranie wycieczki do ośrodka Spa w Austrii na dwa tygodnie (wysłała jakąś ankiete L'Oreala).. i zestaw garnków Tefala tez wygrała niedawno. Nie wspomne już o kosmetykach, torebkach, perfumach, fartuszkach etc Nie wiem czy ma po prostu takie szczęście czy to jej determinacja działa na korzyść nieubłaganego rachunku prawdopodobieństwa
A jakie są wasze sukcesy na tym polu?
Ja sie nie wypowiadam, bo mnie zlinczujecie Jakies 8 lat temu ze znajomymi baaaardzo duzo wygrywalismy w RMF, glownie kase, a koledzy poszli dalej i zgarneli 3 zolte skody felicia... mielismy ehem lewe numery, przez ktore dodzwanialismy sie do studia... Bosze, co to bylo za wariactwo... po skodach sie skonczylo, RMF sie zorientowalo, ze czegos nie dopilnowali