Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie długo, już za chwilę. Stary roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-07, 12:26   #106
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???
Dot.: Już nie długo, już za chwilę. Sta☠ry roczek nam przeminie. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem zalamanaaaa
Bylismy wczoraj na wigilii ze znajomymi ze studiow(Antosia zostala z moja mama). No i wiadomo, alkohol lal sie strumieniami. Siedziala. Obok takiego kolegi i cos sobie z niego zartowalam, a on chcial mnie nastraszyc i wzial moj telefon i trzymal go nad dzbankiem z woda... I w pewnym momencie mu sie wyslizgnal z reki i tam wpadl;(
Od razu wylaczylam zeby sie nie spalil i nie bylo zwarcia... Oczywiscie nie odzywan sie dibiego, bylo mu max glupio, atmosfera siadla. Wiecie co jest najgorsze? Bo nie chodzi o telefon, mozna kupic nowy mimo, ze iphon kosztuje ok 2 tys (pow,ze odkupi), chodzi najbardziej o caka zawartosc ;( mialam tam pierwsze zdjecie Antosi, pierwszy filmik, pierwszy usmiech.... Plakac mi sie chce nawet teraz jak to pisze. Modle sie, zeby udalo sie odzyskac to wszystko. Nie wazny telefon, ta kasa za niego......

Ehhhhhhhh,............ Smutno

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

A w ogole to moje dziecko zasnelo wczoraj dopiero jak wrocilismy - po 24 i spi do teraz!
I dzis dzieki Wam pozre milion babeczek bo robicie mi ochote od jakiegos czasu !
Bardzo mi przykro .My my mamy tak, że wszelkie zdjęcia czy filmy automatycznie zapisują się na dropboxie, kiedy urządzenie jest w pobliżu.To jest jakieś rozwiązanie, bo nic nie utracisz 😕

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

A mi dziecko trzecią noc słabo śpi, co 2-3 godziny się budzi, wcześniej spał 5-6 a nawet 7 godzin.Chodzę niewyspana😑