Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Set Point i inni dietetycy w Warszawie - wasze opinie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-07, 18:03   #5
matzas
Przyczajenie

Dot.: Set Point i inni dietetycy w Warszawie - wasze opinie

Ja z czystym sumieniem polecam dziewczyny z poradni dietetycznej JeszFresh na Ursynowie. Kupiłam kupon i odchudzałam się przez pół roku za 1/3 ceny i jestem mega zadowolona z efektów. Czuje się super dzięki ich kuracji. Konsultacje dietetyczne były co miesiąc (nawet rzadziej bo nie zawsze miałam czas). Zdecydowanie nauczyli mnie przede wszystkim robić zakupy i uważać na to co w domu jest. Nie kupuje wielu niezdrowych rzeczy, które wcześniej u mnie w lodówce zawsze były. Ja jestem lżejsza 19kg ale miałam z czego zrzucać. Podkreślę, że odchudzałam się pod opieką dietetyka przez pół roku (ok -12kg) a reszta to moja zasługa, gdyż kierowałam się radami jakie dała mi Pani dietetyk i teraz jestem przy swojej naturalnej wadze

Naprawdę dziewczyny - to nie jest duży koszt taka kuracja a będziecie mega szczęśliwe ze zmiany swoich nawyków żywieniowych.

W dodatku dziewczyny zajmują się dziećmi. Wiem bo moja sąsiadka szukała dietetyka dla dzieci i okazało się, że dla tej poradni praca z dziećmi to pestka.
matzas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując