Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-08, 08:33   #2014
paulinika
Zakorzenienie

Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)

mansikkaa ja mialam dwa. Najlepsze psy jakie moglam miec w zyciu. Jeden odszedl 7 lat temu, Fiona 13 grudnia bedzie miesiac jak odeszla. Wszystko zalezy od tego jak wychowacie.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzida89 Pokaż wiadomość

Mansikkaa ja wlasnie jestem totalna przeciwniczka trzymania psa w budzie mimo spacerow i tego ze ma jedzenie. Dla mnie to wcale nie traktowanie psa jako czlonka rodziny.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Dredzia a może połóż się na plecy i podżemaj trochę

Anuha u mnie pada śnieg - takimi płaciskami że masakra!!!! A co się stało? Chodzi o tą kartkę. Zrobiłam ją. Jedną, drugą, trzecią, dziesiątą i każda była kijowa. Aż w końcu zabrałam się za ostatnią i ta mi wyszła ładnie. Napisałam życzenia, wkleiłam. Dziś zaniosłam do szkoły i usłyszałam, że ona i tak nie przejdzie bo to mały życzeń nie napisał. Tak, ciekawe jak jak te życzenia to jakaś masakra z liter to raz a dwa - długie jak licho i trzy - robiłam kartkę po 2 w nocy!!!! Zarwałam noc niepotrzebnie. A taka ładna. I ze złości mnie normalnie aż trzęsie
To dla siebie zatrzymaj
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora