|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky
Nie macie co robić tylko strony do nadrabiania mi produkować?
Z tego co zdążyłam przeczytać, to :
Jul, trzymaj się dzielnie, zęby dają Wam w kość
Ja z praniem naszych ubrań czy prasowaniem ciuszków małego robię identycznie jak God tetry prasuję tylko te kolorowe, które zabieram jak gdzieś idziemy, żeby dobrze wyglądały nie chce mi się życia na prasowanie marnować
Pożalę się, że od wczoraj mam pierwszą @ od porodu, teraz już na bank  i powiem tak : mam nadzieję, że się nie wykrwawię przez to  niestety przesypianie przez małego po 8-9 godzin w nocy ma też ten minus, że to pewnie przez to mi owu ruszyła, skoro nieregularnie ściągałam mleko  oczywiście laktacja siadła drastycznie i nie wiem czy mam siłę znowu o nią walczyć
Humor oczywiście mam do dupy.
Lecę nadrabiać.
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
AAAAAAAA JAGATKA GRATULACJE
|
Ojjj współczuję tej @ 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Pierozkowa panikara nie panikara, lepiej dmuchac na zimne  i gratuluje coreczki
Cloud tule mocno
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez krusia83
dzięki dziewczyny
Jul - stabilnie to jeszcze zdecydowanie nie, trzeba go na razie asekurować cały czas bo się co chwila gibie na boki  Ale podoba mu się strasznie ta nowa pozycja i właściwie z każdym dniem idzie mu już coraz lepiej
pani_pierozkowa - najważniejsze, że wszystko dobrze, dbaj o siebie i odpoczywaj  Gratuluję córeczki
mania - niezły numer  nasz synuś też tak lubił sobie siknąć, że wszystko wokoło musiałam wycierać  Teraz już trochę mniej ale potrafi jeszcze zaskoczyć
mako udanych zakupów 
|
No zamierzam wziąć na wstrzymanie trochę i więcej odpoczywać, dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl
Ja wzielam Alusia do siebie i po 10 usnelismy nie wiadomo kiedy oboje, dopiero sie obudzilismy  musze zrobic sobie cos do jedzenia po mi w brzuchu burczy

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------
I dobrze,ze pojechalas! Lepiej miec pewnosc,ze wszystko.jest dobrze  i ogromne gratulacje z coreczki :-*
|
Dzięki No też tak myślę chociaż Tż marudził że panikuję 
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola
Krusia, potem obejrzę zdjęcie bo nie widzę z telefonu
Ma.ko, kończ te zakupy, kończ, bo nie znasz dnia ani godziny ;-)
Pani pierozkowa, gratuluję Michalinki 
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky
Wik, mój biust też beznadziejny  jeszcze prawa jakoś ujdzie, lekko obwisła, ale chociaż jest, a lewa jak pryszcz malutka
Mania super, że maść pomogła
Kamel, zdrówka kochana
Maciejka, my mamy huśtawkę i ratuje nam ona życie bardzo często  wagowo synek się w niej jeszcze trochę pomieści, tylko nogi już mu wystają i główka zaraz zacznie, więc nie wiem co ja zrobię bez tej huśtawki  o ciuszkach akurat ja się nie wypowiadam
Krusia, jaki piękny Wituś
Mieliśmy wczoraj rajd po galeriach, ja małego w chuście, nie spał tylko oglądał wszystko, wchodzimy do windy, tam wielkie lustro i mały zrobił wielki uśmiech do swojego odbicia  tak się zaczął głośno śmiać, że się poryczałam  a potem staliśmy w tej windzie, bo żal go było od dzidzi odciągnąć 
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------
Pierozkowa, gratuluję córeczki 
|
Dzięki 
Tak piszecie o tych biustach, ja też się martwię o swój, urósł do niebotycznych rozmiarów - niedługo mnie czekają zakupy stanikowe bo ze swoich się wylewam, śpię w staniku bo się właśnie boję że mi obwiśnie wszystko do kolan...... zobaczymy co to będzie
Julek - 10.05.2015r. 21:40
pierogowamama.com
|