|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Napisane przez Aga8484
Dziewczyny bo problem jest taki że my mamy tylko jedna szafę w której mamy nasze rzeczy, dziś przeniosłam z komody Zuzia rzeczy. I to nie tylko ubrania tam są, ale również buty snowboard, kaski , reczniki, poszewki na posciel i tego typu rzeczy.
W sypialni jest tylko łóżko ( bez szuflady) i komoda w której będą Małego rzeczy.
A w salonie mały segment, ale tam mamy tylko dokumenty i książki pochowane bo na nic innego nie ma miejsca.
Jak mieszkałam w kawalerce to mam wrażenie że się bardziej miescilismy że wszystkim.
Albo po prostu wtedy mniej było tego wszystkiego. 
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
na pewno nie było dzieciowych klamotów a to 90% rzeczy w domu  
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
u nas w domu tez sie nie obchodzilo Mikolajek  jedynie co w szkole mielismy losowanie a tak to nie. ja jakos Mikolaja kojarze z gwiazdka 
u nas tez wyjatkowo bylo przebranie za Mikolaja, chyba na zasadzie ciekawosci, moze troche aby mldego przygotowac na gwiazdke... 
tez podwojny Mikolaj wydaje mi sie dziwny 
ale tak czy siak spotkalam sie ze Mikolajek sie nie obchodzi natomiast ze Gwiazdki nie to nie  dlatego sie dziwie...
|
ha, co kraj to obyczaj 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
u nas spodnie 98 musowo, natomiast prawie wszystkie rowniez zjezdzaja z tylka  jedynie co, to dresowe sa czasem dobre ale reszta idzie do znajomej krawcowej i ta wszywa gumke, inaczej by utonal 
|
98 ja pierdziu, ale koszykarz Ci rosnie..... u nas 92 sie wloką, chociaz powoli zaczyna do nich dorastac do tej pory smigał w 86, bluzki juz 92, nietóre 98 bo mały szerokobarczysty jest 
Cytat:
Napisane przez Lenova
Witam się poweekendowo i pomikołajkowo
Młoda od Mikołaja dostała książke "Basia i Boże Narodzenie","rymowanki z Pszczółką Mają", i puzzle .Niestety układanie puzzli nie idzie , no chyba że to ja mam je układać a Blanka się przyglądać, a takie mi się fajne wydawały , może jeszcze załapie.
Wczoraj były urodziny mojego tż, w ramach prezentu zabrałam go na randkę ,która skończyła się w samochodzie na tylnym siedzeniu  Fajnie tak od czasu do czasu pobyć kilka godzin tylko we dwoje <3
Nie mamy pomysłu na prezenty świąteczne i urodzinowe dla Blanki ;/
Fewciu-Moja Blanka też ma katar, w ogóle już chyba 4ty raz ;/ Od razu gęsty . Od czego mogą być takie nawracające katary???
Gojka-Moja też by tylko rysowała,koła już dawno kreśli, i też właśnie ślimaki .
Pstryniu Ale Kuba fajnie czyta !
Sylwietta-ale się uśmiałam z wywożenia Mikołaja na komendę  a ilośc słodyczy jest powalająca !
A u nas pierwsze sanki zaliczone 
|
Sanki!!!!!!!!!1 ja tez chce, a u nas bajoro dzis sie znowu porobi wszedzie bo deszcz numerek na tylnym siedzeniu, achhhhh 
Cytat:
Napisane przez hje
TYLKO TYLE?  Pola dostała SZEŚĆ takich paczek... + toffifiee i bombonierkę
Tak samo robię, tylko szkoda, że teraz coraz więcej gaci jest z gumkami wszytymi
Sylwietta, oglądamy cały czas, ale chcemy po nowym roku iść. Tż opczywiście zapał osłabł, ale cały czas mu o tym ględzę i nie spokoju... ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
EEEE, wygrałas tymi słodyczami no wlasnie wkurza mnie ta wszyta gumka w dresach zwłaszcza, bo sie rozciaga z czasem i wtedy musze wypruwac wszystko i zaszywac i dopiero wciągac nową 
EWULKAA, ja bym założyła jakąś skromnjiejszą niz weselna ale bardziej elegancką niż dzianinowa 
SZAJA, wlasnie rozkminiam Biedronke, u nas w okolicy 4 to moze by akurat, wasnie tez czytałam o dobrym socjalu, tylko jak ja dam rade paleciaka upchac to 
PSTRYNIU, ale masz czytacza w domu   Bartuko wczoraj nauczył sie liczyc do 5 Wiem Wasze dzieci robią to od 3 lat, ale i tak sie jaram 
FEWCIU kochana, az scierpłam oby przyszły rok był zupełnym przeciwienstwem tego, który se konczy,.....
|