2014-12-09, 10:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka
Witajcie
Trusiu, to już lada moment, aż zazdroszczę Ci troszkę, że jeszcze przed tobą ten moment jak zobaczysz maluszka po raz pierwszy i połoza ci go na brzuchu  To naprawdę cudowne uczucie
Co do żłobka, to mam podobne zdanie jak Trusia. Na nianie bym się nie zdecydowała, bo to jednak obca osoba w domu i tak na prawdę nie ma się kontroli nad tym co ona robi z moim dzieckiem, a żłobek jednak jakieś wymogi musi spełniać.
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------
Sonia podziwiam, ja bym nie wytrzymała w niewiedzy do końca ciazy 
|
hehe no musze dac rade :P
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka
Jakoś leci powolutku 
Hania w zlobku, młody śpi, a ja korzystam z chwili spokoju 
Mąż ma dziś urodziny, wiec musze mu jakieś ciacho zrobic 
|
smacznego ciacha, co pieczesz?
Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa
Hey dziewczyny,
melduje że dnia 3.12. na świat przyszedł mój synek śliczny i zdrowy. Oboje mamy się dobrze. Jest grzeczny i pięknie je. 
Co do uroków ciąży i pierwszych chwil z dzieckiem zupełnie się zgadzam, to czas wyjątkowy i niepowtarzalny, ale w porodzie nie widzę nic magicznego. Pomimo że jestem ogarnięta z wiedzą i byłam bardzo aktywna nie było w tym magii ani uniesień, tylko ciężka praca i ból. Poza momentem kiedy dotknęłam główki w trakcie porodu oraz pierwszy raz ujrzałam i zobaczyłam syna i w życiu nie przeżyłam czegoś tak magicznego. 
|
Gratulacje !
|
|
|