Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-09, 10:19   #125
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
Witajcie
Trusiu, to już lada moment, aż zazdroszczę Ci troszkę, że jeszcze przed tobą ten moment jak zobaczysz maluszka po raz pierwszy i połoza ci go na brzuchu To naprawdę cudowne uczucie

Co do żłobka, to mam podobne zdanie jak Trusia. Na nianie bym się nie zdecydowała, bo to jednak obca osoba w domu i tak na prawdę nie ma się kontroli nad tym co ona robi z moim dzieckiem, a żłobek jednak jakieś wymogi musi spełniać.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Sonia podziwiam, ja bym nie wytrzymała w niewiedzy do końca ciazy
hehe no musze dac rade :P

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
Jakoś leci powolutku
Hania w zlobku, młody śpi, a ja korzystam z chwili spokoju
Mąż ma dziś urodziny, wiec musze mu jakieś ciacho zrobic
smacznego ciacha, co pieczesz?
Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny,
melduje że dnia 3.12. na świat przyszedł mój synek śliczny i zdrowy. Oboje mamy się dobrze. Jest grzeczny i pięknie je.
Co do uroków ciąży i pierwszych chwil z dzieckiem zupełnie się zgadzam, to czas wyjątkowy i niepowtarzalny, ale w porodzie nie widzę nic magicznego. Pomimo że jestem ogarnięta z wiedzą i byłam bardzo aktywna nie było w tym magii ani uniesień, tylko ciężka praca i ból. Poza momentem kiedy dotknęłam główki w trakcie porodu oraz pierwszy raz ujrzałam i zobaczyłam syna i w życiu nie przeżyłam czegoś tak magicznego.
Gratulacje !
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora