Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-09, 10:40   #4037
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

dobra, na tyle się ogarnęłam, że umyłam się, zrobiłam śniadanie, pozrzucałam zdjęcia z telefonu na kompa i teraz muszę trochę odpocząć

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Fajny prezent Tylko muszę poczekać na Franka
co roku inne zdjęcia, bo zawsze się coś dzieje Fajne to jest. Chociaż w tym roku kiepsko z kasą, bardzo kiepsko (poza ok 48 zł nie dostałam jeszcze ani grosza za L4 i nie wiem kiedy dostanę) to chyba i tak się szarpnę, bo przykro by było gdyby go zabrakło....... ehhhhhh
Cytat:
Napisane przez kika198513 Pokaż wiadomość
Kochane a ja Was podczytuje na raty bo lecicie jak szalone
Fajnie że wszystkie w dwupaku jesteście bo niech nasze dzidziuśki jeszcze siedza w brzuszku bo tam sa najbezpieczniejsze i chronione przed tymi wszystkimi zarazkami.
U nas córcia znowu ma katar i pewnie zaczyna się przeziębienie wiec nie poszla do pekola.

Ja może się dziś w końcu spakuje Az wstyd ze jeszcze tego nie zrobiłam ale jakos nie mam parcia na to i się smieje ze chyba jeszcze nie czas na mnie skoro się tym nie stresuje. Ale musze bo nie chce się stresować jak mi wody odejda.
też nie jestem spakowana i jak ty nie czuję parcia na to....
zdrówka dla córki, moja też siedzi w domu i mamy ten katar i kaszel a za 1,5 tygodnia zabieg (o ile nas dopuszczą do niego)
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Hej
Syf mam w domu ale boli mnie brzuch, jakieś takie kłócia w brzuchu mam i póki co nic robić nie będę.

Nastawiłam tylko pranie - pieluszki tetrowe, kilka ciuszków, staniki i koszule do karmienia - dostałam od mamy dwie z krótkim rękawkiem-słodkie i bardzo miły materiał. Zdj w załączniku, gdzieś na allegro kupiły. Na pierwszy rzut oka i dotyk mogę polecić

Jajko pokazuje mi 20,6 stopnia - i już to trochę za ciepło jest według niego mi jest chłodno... ojj ciężko będzie
mam takie same koszule tylko inne firmy - super się noszą

co do temperatury, bo nam się zdaje, że te 21st to dużo, a to nie prawda
Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
prawie nic nie spałam, ale nie będę odsypiać w dzień, bo już całkiem się przestawię na sen w dzień a niespanie w nocy, a tego nie chcę
Linda i Smerfetko dzisiaj dużo z nas miało kiepską noc
Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
odebrałam wynik gbs i nic sobie tam nie wyhodowałam i to tyle dobrego, bo na 8 jechałam do dentysty, wróciłam o 9 i ząb mnie teraz taaaaak boli że nie pamiętam czy kiedykolwiek tak się męczyłam. Wzięłam paracetamol, bo mam wrażenie, że zaraz dodatkowo rozsadzi mi głowę.
Lilijka głowa do góry, spróbuj dzisiaj trochę odpocząć
dzisiaj nie da rady... do tego cały czas pobolewa mnie ta głowa z niewyspania ehhhhh
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora