2014-12-09, 10:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015, część 33 ! <3
Cytat:
Napisane przez existence
a tak btw serio uzależniacie kolor przewodni nawet od pory roku?  w życiu bym na to nie wpadła  brałam taki jak lubię i już a dla mnie każdy kolor do białego pasuje
a co do tego pomarańczu na sali no to wg mnie chabrowy się gryzie ale tez zależy jak intensywne dekoracje na sali planujesz w tym kolorze.
|
z tym kolorem to chyba jednak trzeba czasem uważać, bo moja sala jest czerwono - grafitowa i jakbym tam pierdyknęła chabrowym, to byłby dramat 

zresztą widziałam jak była wystrojona na niebiesko... no nie. NIE. 
Cytat:
Napisane przez sQuaara
a) zalezy co chcesz jeszcze robic
bo ja chce usiasc zrobic fryzure,makeup i załozyc w 4min sukienke i isc do kosciola 
wiec na 9 to bym byla zla ze musze wstac tak wczesnie i w ogole:P
b) zalezy co chesz miec i ile to trwa (to bardziej czy od 11 do 13 sie ktos wyrobi)
c) w ogole nie weiem ale celuje tak jak Ty 11..13... a moze nawet 12...14 
|
Cytat:
Napisane przez Mariuszowa
Wiesz.. teoretycznie powinno Ci styknać czasu 
Makijaż o 13, będzie Cię malować z godzinkę, do to 14, więc 2h Ci zostaną, ubieranie z pół godziny... Na lajcie ;D
|
no właśnie nie chciałabym stać odpicowana i się bujać od 12 jak moja koleżanka. No autentycznie stała w kiecy i się gibała. Chyba wolę pospinać pośladki, pościgać się z czasem, niż siedzieć i myśleć albo stać i myśleć poza tym ja się boję, że mi makijaż spłynie, zawsze spływa
|
|
|