2014-12-09, 11:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Cytat:
Napisane przez MeredithGrey
Oo dzieki dziewczyny  
Zapisalam strony do ulubionych i bede teraz skrupulatnie studiowac sklady ^^ przy planowaniu zakupow, i juz po zakupach nowych kosmetykow
Massie, moja znajoma ma synka i on tez chyba boi sie jej wlosow, bo jak rozpusci i gobierze na rece czy pochyla sie nad lozeczkiem to on W RYK! A jak w kitke zwiaze to zadowolony i uchachany caly  Moze Toj tz tez tak mal w dziecinstwie  i teraz trzebaby poleciec jakas pseudo-psycho-logia freudowsko-niewiemjaka  co to znacza. Pewnie nic
O ile dobrze mierze to w listopadzie mam 3,5 abo 4 cm przyrostu!!! Wow! Tzn mierze w dniu dzisiejszym czyli listopad+10dni a do tego nie wiem czy dobrze pamietam poprzednia dlugosc, bo nie zapisalam.
Ale i tak fajnie.
Nosicie w zimie czapki, dziewczyny?
Ja mam grube wlosy i zawsze dylemat.
|
Hahahahaha Mój TŻ tak naprawdę bał się, że mnie za nie niechcący pociągnie/szarpnie, ale nie mówił, że boi się szarpnąć tylko że boi się moich włosów 
Nooo super przyrost :brawo: Pochwal się co używałaś że tak urosły 
Ja zawsze zimą noszę czapkę, czasem nawet czapkę+kaptur, bo nienawidzę jak mi jest zimno w głowę (bolą mnie wtedy uszy)
|
|
|