Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blokowy przedpokój woła o pomoc !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-09, 12:43   #3
Madzia000
Zadomowienie

Dot.: Blokowy przedpokój woła o pomoc !!!

Dzięki za odpowiedz

Co do kamienia to zastanawiam się czy dać ten drobniejszy (zdj 1) czy taki większy formatowo (zdj 2), który optycznie powiększy pomieszczenie ?
Co do koloru to myślałam nad białym (zdj 3), ale twierdzisz ze biały kamien na białej ścianie sie za bardzo zleje?
A masz pomysł jak go ułożyc na tej ścianie, żeby było ładnie odcięte? chodzi mi o ułożenie na wysokość - czy do sufitu, czy do wysokości futryny drzwi ? i na szerokość od lewej krawędzi ściany do prawej czy jakos to wypośrodkować i "rzucic" taki pasek przez środek ?

Myślę, że zrobie jak mówisz, to małe pomieszczenie, nie ma co wariować w kolorami... postawie na białą farbę, kamień- kolor piasek albo biel (?). Lustro z wąską (?) srebrną ramą. Rama będzie grała z uchwytami w szafce, klamkami i wieszakiem. Na szafkę myślę trawa w doniczce i jakiś wiklinowy koszyczek na klucze.. Myslę też nad limonkowymi albo żołtymi dodatkami, może 2 ramki limonkowe z czarno białymi zdjeciami na ścianie nr 2a, tak ułożone jedno pod drugim- fajnie odbijałoby sięto w lustrze. Do tego limonkowa pufa pod ściane nr 3, jako pomoc przy zakładaniu butów
jak żólte dodatki to taki sztuczny zolty storczyk wcale nie wyglada na sztuczny

Co do półek na drzwiami,to własnie pisałam ze mąż je zabuduje takimi szafkami, zrobi uchylne drzwiczki srebrne (oo bedzie pasowalo do lustra hihi) z matowymi/ białymi szybkami).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj 1.jpg (23,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj 2.jpg (64,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj 3.jpg (33,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 166644643_1_644x461_storczyk-sztuczny-zolty-55-cm-kwiaty-sztuczne-storczyki-k-140-tomaszow-mazow.jpg (34,3 KB, 4 załadowań)
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Edytowane przez Madzia000
Czas edycji: 2014-12-09 o 12:58
Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując