Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-09, 13:23   #4056
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII

Karoloo no coś Ty? A co z cola jest nie tak poza tym ze jest z tabletek?
Jakbym miała kupować prezenty rodzicom i tesciom to byłby zestaw nozy fiskars w bloku albo zestaw blender, malakser i ubijaczka do białek heh bo nie maja a my za,wyczaj dajemy praktyczne prezenty.
dziś nic nie robię, od rana siedzę albo leze i już mnie tak nie boli brzuch, za to nogi mam jak balony haha.

Eirene ładnie to sie śmiać z mojego pisania o szynce haha dobrze że u as lepiej że zdrowkiem już

Lilijka mój mąż już zapowiedział że za rok dziadku dostaną taki kalendarz z wnukiem hihi.

Ewka ją bym osłonę brała mimo wszystko że tylko 3 dni. I jedz jogurty

Smerfik

Kika ją zawsze pieke drozdzowki z jaiegos przepisu na mojewypieki.com

Elvira o widzisz do depilatora mam głowice do golarki to chyba sobie nogi dziabne cale zaraz

Akrolowa super ze gbs ujemny będę wolała na raty haha.

Fashion jak odpale kompa to pokaże ci jaką sukienkę kupilam na ślub brata za grosze i fajnie teraz w niej brzuszek wygląda.

Justyna ten sen to może z emocji wczorajszyc

Dusiolka to juz donoszona ale nie rodz jeszcze hehe.

Tommorow przypomnualas mi że miałam umyć dzielące z pralki. Ją nie leje płynu do szuflady, tylko prosto do bebna wrzucam w takim pojemniki

Kleo ją mogę słodkie jeść cały czas. Po spo ych i ostrych mam gorsza zgage ale po słodkich nie

Dusiolka a ją właśnie wykonczylam pudełko pierników w mlecznej czeooladzie haha.

Biedro za torbę

Była mama. Pomyła mi komody, szafy i szkła różne
Mam tak czysto jak dawno hehe.

Bóle jak na @ mi przeszly ale nogi mi popuchly. Zwlaszcza prawa jest jak bania.większą dużo od lewej ehh.
Kupię ezis w końcu pokrzywe i liście malin i bede pod po jednej dziennie
A z kranu dalej whishy leci

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

kurde do gina gdzie chodze prywatnie na usg nie ma juz miejsc przed swietami. Musze dzwonic do niego osobiscie i pytac czy mnie przyjmie co prawda jeszcze nigdy nie odmówił, ale jakoś tak nie lubie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2014-12-09 o 13:39
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora