2014-12-09, 12:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Pewnie!
Obowiazkowy zestaw!
Masz jakis pomysl jak wprowadzic w zycie samodzielne spanie? 
|
No my już byliśmy pełni nadziei , że jak będzie miała swój pokój to będzie spała sama. Sama chętnie przeszła do nowego pokoju, na nowe duże łóżko ale w nocy jak się budzi to krzyczy mama, albo przyjdzie w nocy do nas , wcześniej jeszcze wchodziła do łóżka a teraz nie "mama do niuni potoju spać".Jak mama w weekend w szkole to tatuś z niunią spać. Także no oby tylko do komunii a nie 18tki 
Cytat:
Napisane przez misiaeel
chora jestem:/ no ale zwolnienia wziąć nie mogę, więc jakoś się trzymam  oby tylko na Hanię nie przeszło
czy tylko moja Hania ze smoczkiem została? 
|
Nieee , my też ze smokiem 
Zdrówka !
Cytat:
Napisane przez ninagg
Moja już koloruje, ale takie z grubymi konturami.
A w załączniku dla nie Fb, rysunki mojej żabki. Z lewej prezent a z prawej mama
|
Widziałam na Fb, jestem pod wrażeniem ! 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Hej.
Dziękujemy za kciuki za badanie moczu 
Wynik wyszedł bardzo dobrze!
Ale niestety musimy się wybrać na wizytę do stomatologa. W jednym zębie ma dziurkę 
I teraz pytanie: jak Daria ma mi wysiedzieć na fotelu dentystycznym bez płaczu i wyrywania???? Ona tak się zraziła do lekarzy przez te szpitale .... 
|
Kurczę, współczuje bardzo tej wizyty u dentysty , ale właśnie pobawcie się w dentystę najpierw to trochę powinno pomóc.
Dobrze, że z moczem ok !
Cytat:
Napisane przez hope01
[
[/COLOR]Dzwoniła moja mama 
Młoda znowu miała atak i jest w szpitalu 
|
Kurczę współczuje, wiem co znaczy rodzeństwo z epi ;/
Oby znaleźli lepsze leki !
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Hej amelka dzis konczy antybiotyk
....dzis doszedl katar i kaszel ... Nugdzie z nia nie wuchodzilam przeciez :2
|
A może od powietrza suchego , albo roztocza ?
U nas też ciągle katar a niby nie choruje i wszystko ok, a katar i furczący nos od dawna . Ja mam alergie na roztocza i to samo mam .
Cytat:
Napisane przez bokeh
W sumie i to i to często ściąga skarpetki, wec jak jest chlodniej ubieram jej rajstopy. Oraz ja tez nie nosze skarpetek i tak jakoś czasem jej nie ubieram moja mama ciagle na mnie ono buczy i babcia ale one to by ja poubieraly w kombinezon :p
|
U nas to samo ze skarpetami.
I jeszcze jak proszę żeby nałożyła skarpety to mówi :" nie mamo, pódę bosio" 
A Hania gotująca - cudowna <3 !
Przez noc trochę śniegu stopniało ;/ no ale jeszcze trochę jest i własnie Blanka poszła z babcią na spacer bo piękna pogoda, ciepło słońce świeci i śnieg .Może bym okna umyła ?
Co wieczór pękam ze śmiechu jak sprzątam pobojowisko u Blanki. Jak ona się kreatywnie bawi :P Wczoraj znalazłam osła w szpilkach lalki, plastikowe zwierzątka poukładane na łóżeczkach z papieru toaletowego , pluszowe zabawki poprzykrywane kołderkami z serwetek , obok każdego książka na dobranoc ,no i Kłapouchy w Blankowych kapciach
Właśnie pytanie: jak sprzątacie pokoje dzieciaków ?Robicie to po każdej zabawie , czy może wieczorem , a może nie sprzątacie i zabawki czekają na kolejny dzień ? No chyba, że ma ktoś luksus że dziecko samo po sobie sprząta ?
|
|
|