2014-12-10, 10:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
Napisane przez Juliette25
1. 
2. 3 razy dziennie smarujemy całe ciałko, główkę raz dziennie po kąpieli. Nienawidzi smarowania, szczególnie na buźce i na brzuszku (wlasnie zaczęłam się niepokoić bo wiecznie się pręży gdy smaruję brzuszek, już próbowałam delikatnie, spokojnie i nic, nadal go to drażni, mam nadzieję, że to nic poważnego) No a jak smaruję buzię to jest wielka awantura 
3. no właśnie, tym bardziej, że nie lubi leżeć na plecach
|
Słuchaj, a może to go po prostu łaskocze? Hela tak ma jak ją ubieram albo nawet biorę pod pachy żeby podnieść to się spina cała, ale ją to po prostu smyra
Tiaa, u nas motywująco działają ulotki i gazety
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Hehe, właśnie 
Ja bym chciała wpaść bo inaczej się w tym roku nie zdecydujemy  Tylko jak wpaść jak nie mam @ 
|
No tak, bo Ty karmisz w pełni, więc @ może się jeszcze nie pokazywać... Masz czas jeszcze do kwietnia, może wtedy rozszerzycie Bertusiowi na tyle dietę, że cyc będzie mniej regularnie i wróci @ Fajnie by było, jakby któraś z nas tutaj znów zabrzuszyła 
Kamel ło matko, ale się urządziłaś... Swoją drogą nie miałam zielonego pojęcia o takich skutkach jedzenia cytrusów przy niektórych lekach, współczuję 
Ło dziewczyny jak się cieszę, polowałam od jakiegoś miesiąca na wyprzedaże w c&a a tu dzisiaj wchodzę rano na pocztę i bach! akurat przyszła wiadomość o przecenach z tego powodu udało mi się od razu wypolować wszystko co chciałam w super cenach i w rozmiarach jakich chciałam, bardzo się cieszę bo się lubimy z jakością c&a
|
|
|