Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2014- część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-10, 09:40   #1034
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
A ile Hania juz wazy?

Bo albo za duza albo podwinieta falbanka/zle zapieta albo tak sie Mala popisala ze nie mialo prawa dac rady przetrwac :d
nie wiem,ile Hania wazy ale dwojki sa pd 3 kg przecież a ona urodzona 3820g ale i tak duże te pampki się wydaja
ktoras Mama zakłada już rozm 2?

ale ubaw miałam! jeszcze przewijak oberwal tylko ja i moja pkoszula czyste wyszlysmy z tego

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Martha przyszlo mi do glowy, chociaz moze to bzdura ale podobno dzieciaczki bywaja aktywne wtedy kiedy i my bylysmy aktywne w ciazy....a Ty chyba kochana w nocy dlugo spac nie moglas...ale moze to przypadek...
looooooojjjjjjj sama na siebie bicza ukrecilam w takim razie z tym niespaniem po nocach

jak ja mogłam
teraz dostaje w kosc!

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
Czy skierowanie od lekarza na morfo ma jakim termin waznosci???
Bo od tygodnia ide i dzis znow nie poszlam..
...
miesiąc ważne

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość

A my mamy dziwna noc za sobą...
wczoraj Nadusia miała 2 szczepienia tym jedno na pneumokoki. Pod wwieczór była trochę marudna, sądziłam ze coś z brzuszkiem, podałam jej pierwszy raz bobotic forte i potem ostatnie karmienie... Ulala mi sporo. Musiałam ja przebrać. Spala potem 6h iw zasadzie ja ją już budziła o 4. Dałam jej pierś i potem mi tak chlustala bidulka z 3 razy, ale tak ze pół mojej poduszki mokrej, nawet włosy swoje miałamokre.... PPoszła wielka kupa i pierwsze tego dnia baki. Przebralam ja i cyc. Chwilę ssala i usnęła. Rano po 8 się obudziła, ssala może 15 minut Góra ale jjakoś spokojnie, nie rzucała sie na ppierś i śpi. I sama nie wiem po czym to.... Po szczepieniach..... Po boboticu.... Coś z moim mlekiem.... Sama nie wiem....
kupki ogólnie robi rzadkie czasem płynne ale żółte to chyba ok?
Czytałamze to mmogą być objawy nietolerancji laktozy ale ileżja jem nnabiału.... Codziennie pije Inke z mlekiem, ser żółty na kanapce i co 2-3 dni danio i tyle.... Kiedyś miałam wrażenie ze więcej ulewała po jajkach wiec nie jem...

Jak dziś tak będzie cały dzień to jutro idę do lekarza z nią...
Zanet ja bym obstawiala,ze to po szczepieniach...
u mnie tez kupki zolte ale dużo i nie bardzo zbite.
a sprobuj ze 3-4 dni w ogole bez nabialu

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora