2014-12-10, 15:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dla Was zwierzeta to tez "tylko" zwierzeta ?
Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu
1.Ale skąd znowu to uparte twierdzenie ze kupuje w marketach? Gdzie ja o tym pisałam?
3. Tak czy siak wege zostać nie mogę. I nie dieta wege nie była powodem problemów ale je wywoływała a na mięsnej ich nie mam. Ja na wege nie jestem zdrowsza. Zresztą mięsna dieta też przyczyną moich problemów nie jest, ale bardziej mi służy.
|
To bylo stwierdzenie ogolne, nie odnosilam sie do Ciebie, powtarzam ,nie jestem wrozka, skad mam wiedziec gdzie i co kupujesz, nie czytam w toich myslach i szczerze mowic nie interesuje mnie to, rozmawiamy ogolnie , nie odnosze sie bezposrednio do Ciebie.
Skoro tobie dieta wegetarianska nie sluzyla, to nie znaczy ,ze jest niezdrowa, miesna nie jest "trujaca" ,ale jest mniej zdrowa, nie bede sie znowu powtarzac dlaczego, wystarszy poczytac.
Stosuj taka diete jaka sluzy lepiej twojemu zdrowiu, nikt Ci nie mowi ,co masz ,a czego nie masz jesc, to twoja osobista sprawa.
Znam osoby z problemami jak twoje , sa wegetarianami, ba nawet dwoch wegan znam i dieta im sluzy, to nie wina diety ,ale doboru menu.
Czas edycji: 2014-12-10 o 15:36
|
|
|