2014-12-10, 15:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dla Was zwierzeta to tez "tylko" zwierzeta ?
Cytat:
Napisane przez Romanaccia
To jestem ciekawa jak to sprawdzone zrodlo wyglda
nie piszesz, ze ze sprawdzonego zrodla, pytasz mnie skad wiem czy tak nie jest, to nie zgaduj zgadula
Ja nadal bede twierdzic ,ze miesna dieta jest mniej zdrowa i nadal bede powtarzac, ze jest to udowodnione i poparte wynikami badan.
nie mowmy tu juz o skrajnych przypadkach alergii pokarmowych czy innych, bo to zupelnie osobna kwestia.
|
Pisałam nie raz ze sprawdzone mięso. Nie moja wina, że czytasz moje posty wybiórczo.
Wiesz alergie pokarmowe, nietolerancje czy aktywność fizyczna to nie są skrajne przypadki tylko coraz częściej codzienność.
Pisać możesz co chcesz ale to nie uczyni twoich poglądów z automatu prawdziwymi.
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------
Wkurza mnie ze takie wege nawiedzone osoby potrzebują znać wszystkie szczegóły mojego zdrowia i źródła produktów spożywczych by uszanować mój jedzeniowy wybór. Bo jak się nie wytłumaczę albo zrobię to zdawkowo to dostaje wykład na temat biednych zwierzątek, i tego że na pewno dieta wege mi posłuży bo jest bezwzględnie zdrowsza.
Takie postawy powodują ze nie będę wspierała wege ruchów, knajp itd. Skoro nie jestem szanowana to po kiego mam się angażować?
|