2007-08-04, 17:37
|
|
Kasia o...
|
Wypnij pierś! - grupa wsparcia ;)
Właście się garbiłam nad ekranem kiedy dotarło do mnie, że jak tak dalej pójdzie będę jak znak zapytania zanim dojdę do trzydziestki (mam jeszcze 5 lat i 20 dni ). Nawet garb to nie tak koszmarna sprawa... zawsze można udać, że należy się do koła miłośników plecaków i jest właśnie akcja pt. nie zdejmę go do końca życia , na karku w końcu odłoży się tłuszcz więc pozostanie tylko przyłączenie się do grupy osiedlowych "karków" chociaż kto wie... może to całkiem miłe chłopaki ale obwisłe piersi to już horror .
Tak więc na ratunek moim plecom (nie cierpię plecaków), karkowi (na moim osiedlu "karki" nie są sympatyczne) i dziewczętom (jak nazywam moje piersi ) postanowiłam TRZYMAĆ SIĘ PROSTO !!!  Tzn permanentnie, bo bądźmy szczere, prawie każda z nas kiedy wie że jest obserwowana lub przechodzi obok mężczyzn instynktownie się prostuje (podobno to udowodnione naukowo)- sama w takich sytuacjach chodzę tak prosto, że modelki Victoria Secret mogłyby się ode mnie uczyć, ale zaraz potem - ... A zatem:
Uroczyście obiecuję, że z dniem dzisiejszym dołożę wszelkich starań żeby trzymać się prosto bez względu na to, czy siedzę przed komputerem czy też idę ulicą.
Mam nadzieję, że się przyłączycie bo razem raźniej!  A zatem - pierś do przodu!!!
|
|
|