2014-12-10, 17:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V
Cytat:
Napisane przez aaakarolina
|
Jaka zgrabniocha chuda! Malusienieczki masz brzuch rzeczywiście 
Cytat:
Napisane przez smv
A dziś w szperze pani przede mną zerknela na mój bebzol i powiedziała "pani do niech na początek idzie ma pani jedna bluzkę wiec nie powinna pani tu stać i się meczyc". Podziękowała ładnie i poczekalam 20min w kolejce bo przede mną było jeszcze 15 ludzi a każdego pytać czy mnie puści to wioska... Ale miło mi się zrobiło 
|
No i taką panią się ceni
Byłam wczoraj wieczorem na poczcie wysłać paczkę (zamówiłam dla TŻ dwie książki, a dostałam jednego audiobooka ) i pani przede mną stała z malutką dzidzią na rękach, więc mówię jej (na tyle głośno, żeby inni usłyszeli), że powinna iść pierwsza, bo pewnie trochę ciężko tak się trzyma dzidzię i wszyscy nagle się ocudzili, że taaak tak oczywiście, ona teraz ma iść jako pierwsza. I mnie wypchnęli przy okazji też do przodu, jak się ktoś zjarzył, że mi też przez płaszcz coś wystaje;P
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
taaaaaaaak wizyta w poniedziałek zobaczę moją malutką na samą myśl aż płaczę 
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------
za oddaniem mieszkania trochę poczekamy z miesiąc napewno bo ten co sprzedaję on tam będzie musiał jeszcze chwilę zostać w tym mieszkaniu, by tam gdzie idzie mieszkac by do konca sobie zrobic .
|
Zazdroszczę wizyty w poniedziałek, bo ja teraz dopiero 30 grudnia.. a tak bym chciała zobaczyć małą królewnę
I gratuluję podpisania umowy z bankiem!!! Widzisz.. wczoraj tak się martwiłaś, a dziś już rozwiązane 
Cytat:
Napisane przez przezduzeem
Witam się w nowym wątku! 
Jest jeden plus w chorobie maluszka, który odnalazłam.
Mam usg co 2 tyg. i zostaję obdarowana pięknymi zdjęciami.
Więc się chwalę już 2gą fotą.
Zdjęcię pt. "Mamo, nie martw się, jest ok"
Wam tez tak aplikacja z wizażem szwankuje jak mi? 
|
Jakie słodkie.. ) Na ostatnim USG nie widziałam buzi małej, bo była odwrócona buźką w dół.. piękne zdjęcie 
Cytat:
Napisane przez Alunia79
|
Fajna wanienka. Ja mam dość długą listę tych potrzebnych jeszcze zakupów, ale ciągle czuję, że nie powinnam już do końca roku wydawać kasy, tylko gromadzić i dopiero w styczniu wystrzelić z palnika i zamawiać, zamawiać, zamawiać, zamawiać przez net
|