Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-11, 19:48   #2114
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ależ pupę bardzo łatwo powiększyć i zaokrąglić! Masz przecież jeszcze tyyyle czasu Jak chodzi tylko o pośladki wystarczy trochę ćwiczeń, najlepiej z obciążeniem (weźmiesz se duże butelki z wodą) i będzie cacy Gdyby cycki dało się tak łatwo powiększać jak pupę

Ewentualnie można kupić gaci powiększające

Cytat:
Dla mnie też bo prawda jest taka, że dla matki jej dziecko zawsze będzie najukochańsze i najpiękniejsze, ale dla innych... no różnie to bywa. Szczenięta czy kocięta obiektywnie patrząc są ładniejsze niż dzieci
Normalne ze dla matki jej dziecko jest najpiękniejsze. Moje dla mnie tez by było. Ale nie byłoby piękniejsze od kotka, pieska, kaczuszki
Chodzi o zanik racjonalnego myślenia. Pielucha zamiast mózgu niestety niektórym się robi i nic na świecie już nie istnieje, poza dziećmi.

Ostatnio koleżanka w pracy, mamusia, ale normalna, ze zdrowym podejściem, powiedziała, że lubi zapach małych dzieci. Że pachną mleczkiem. A ja że mi to bardziej sie kojarzy z kupą sikami i wymiocinami
Ale tak poważnie, ja mam strasznie wyczulony węch i to jest dla mnie jeden z gorszych smrodów. Mam koleżankę z dziećmi i chodzenie do niej to dla mnie męka. Nie mogę zdzierżyć tego mleczno-wymiocinowego smrodku. To nie jest normalne wiem. Ale już tak mam i nic nie poradzę . Ale ogólnie bardzo lubię dzieci. Uwielbiam mądre dzieci. Jak błyszcza inteligencją, takie 2-3 latki

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora