Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Katastrofa ślubna - suknia Viola Piekut, studio Angel
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-12, 00:07   #17
RozerwanaPM
Przyczajenie

Dot.: Katastrofa ślubna - suknia Viola Piekut, studio Angel

Cytat:
Napisane przez jenefer1980 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci współczuję... choć muszę przyznać, ze najpiękniejsza suknia ślubna jaką widziałam na live w tym sezonie ślubnym to była właśnie suknia salonu Angel. Jeśli szukasz prawnika to szczytem złośliwości byłoby gdybyś poprosiła o pomoc kancelarię clever one
hahaha, zgadzam się, byłby to szczyt bezczelności! Przyznam szczerze, że mi to również przyszło do głowy Obawiam się tylko, iż ta kancelaria mogłaby nie być obiektywna w mojej sprawie...
Zresztą kontaktowałam się już z dwoma różnymi radcami i niestety wychodzi na to, że koszty sądowe przewyższą potencjalne odszkodowanie, a nie mam fortuny schowanej w skarpecie by wydawać ją na prawników.

@Lilly Greace @cornflower - również zastanawiałam się na wysłaniem kilku zdjęć do dziennikarzy z portali plotkarskich. I oczywiście stworzyłam odpowiednią stronę na Facebooku, gdzie wrzuciałam moją historię i kilka zdjęć. Tych ostatnich mam na (nie)szczęscie mnóstwo. Jak tylko uda mi się zamazać twarze gości na filmie (w końcu oni nie są niczego winni) wrzucę także taki fajny frament, gdzie robię znak pokoju ze świadkami i efektowanie widać rozcięcie z tyłu.

Dziewczyny, polubcie proszę moją stronę Rozerwana suknia Violi Piekut studio mody ślubnej Angel i dzielcie się tą opinią ze wszystkimi przyszłymi PM. Naprawdę nie warto ryzykować!
RozerwanaPM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując