Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-13, 11:36   #448
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość

Chyba jajko zniosę w oczekiwaniu na ten wynik bety.Drogie to badanie ale co zrobić.Poprzednie dwa badania robiłam na zlecenie lekarza ze skierowaniem w lux medzie i nie płaciłam a teraz chciałam zrobic sama,nie było zadnego gin jak poechałam,żeby mi dał skierowanie i zrobiłam odpłatnie bo musi być robione w tym samym labie...Nie wiem czy jest sens robić drugie badanie za dwa dni tez odpłatnie jak wizytę mam we wtorek.Jedna beta tez juz powinna mi chyba cos teraz powiedzieć...
Ja też robiłam w LuxMedzie i też bez skierowania, nieco mnie skręcało przy płaceniu. Miałam -10% z okazji posiadania karty, ale marne pocieszenie...

Jeden wynik niestety nic Ci nie powie, bo to przyrost jest ważny. U każdej z nas beta wychodziła inaczej w dc. Niestety

Cytat:
Napisane przez Figure09 Pokaż wiadomość
Można dołączyć do towarzystwa? Jestem w swojej pierwszej ciąży, trochę przerażona, ale szczęśliwa. Deadline przypada na 4.08
Witaj

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

W ogóle to strasznie jestem senna, nie umiem z tym walczyć. Non stop zasypiam. Wstałam dziś wcześniej chciałam porobić sobie jakieś tam rzeczy, porządki, dekoracje, pierniczki muszę upiec. I co? I zjadłam śniadanie, wypiłam herbatę i normalnie prąd mi odcięło. Musiałam się położyć i dopiero wstałam... Strasznie to jest denerwujące