2014-12-13, 11:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
Napisane przez Curly81
Chyba jajko zniosę w oczekiwaniu na ten wynik bety  .Drogie to badanie ale co zrobić.Poprzednie dwa badania robiłam na zlecenie lekarza ze skierowaniem w lux medzie i nie płaciłam a teraz chciałam zrobic sama,nie było zadnego gin jak poechałam,żeby mi dał skierowanie  i zrobiłam odpłatnie bo musi być robione w tym samym labie...Nie wiem czy jest sens robić drugie badanie za dwa dni tez odpłatnie jak wizytę mam we wtorek.Jedna beta tez juz powinna mi chyba cos teraz powiedzieć... 
|
Ja też robiłam w LuxMedzie i też bez skierowania, nieco mnie skręcało przy płaceniu. Miałam -10% z okazji posiadania karty, ale marne pocieszenie...
Jeden wynik niestety nic Ci nie powie, bo to przyrost jest ważny. U każdej z nas beta wychodziła inaczej w dc. Niestety 
Cytat:
Napisane przez Figure09
Można dołączyć do towarzystwa?  Jestem w swojej pierwszej ciąży, trochę przerażona, ale szczęśliwa. Deadline przypada na 4.08 
|
Witaj 
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------
W ogóle to strasznie jestem senna, nie umiem z tym walczyć. Non stop zasypiam. Wstałam dziś wcześniej chciałam porobić sobie jakieś tam rzeczy, porządki, dekoracje, pierniczki muszę upiec. I co? I zjadłam śniadanie, wypiłam herbatę i normalnie prąd mi odcięło. Musiałam się położyć i dopiero wstałam... Strasznie to jest denerwujące
|