Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czujecie się spełnieni zawodowo?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-13, 22:33   #1
jamming
Raczkowanie

Czujecie się spełnieni zawodowo?

Nie wiem czy był podobny już wątek, szukałam ale nie znalazłam.
Czy czujecie się spełnieni zawodowo? Czy Wasza praca sprawia wam satysfakcję? Zarobki, atmosfera w pracy itp.?

Przyznam szczerze że o sobie mogę powiedzieć że jestem typową osobą która ma słomiany zapał zwłaszcza do pracy. Bardzo często zmieniam pracę, szybko się wypalam, po pewnym czasie czuję że praca jaką wykonuje mnie męczy. Obecnie pracuję na stanowisku na którym zawsze chciałam pracować ale bałam się że nie podołam. Niestety z czasem praca coraz mniej zaczęła mi się podobać, głównie ze względu na niskie zarobki (myślałam że z czasem można liczyć na podwyżkę - niestety przeliczylam się), poza tym coraz częściej ciągnę 2 zmiany pod rząd, czyli pracuje po 24 h co jest wykańczające, panuje też tutaj od jakiegoś czasu toksyczna atmosfera między współpracownikami. Znów myślę o zmianie pracy bo obecna zaczyna mnie męczyć.

Stąd moje pytanie czy Wy macie może podobnie? Jeżeli udało Wam się znaleźć satysfakcjonującą pracę, to jak długo musieliście jej szukać? Bądź w jakim wieku udało Wam się awansować na lepsze stanowisko?

Pytam z ciekawości bo mam wrażenie że w moim wieku (23 l.) powinnam jednak już coś osiągnąć, mieć mniej więcej stabilną sytuację finansową.

Edytowane przez jamming
Czas edycji: 2014-12-13 o 22:36
jamming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując