2014-12-14, 14:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Aussie, ja robiłam te
http://gotuj.skutecznie.tv/2011/03/c...oste-a-pyszne/
Z bakalii dałam tylko płatki kokosowe i tarte jabłko Wyszły pyszne, a Ty możesz pobawić się z dodatkami.
Beti, ja robie z 1-2 jaj, osobno ubijam białka, żółtko+ trochę mleka+ płatki/otreby owsiane/płatki kokosowe +słodzik, delikatnie łacze z ubitym białkiem. Na usmażony daje często jakies owoce czy dzem.
Dzis w zastępstwie teścia poszliśmy karmic koty działkowe i mielismy mała scysję z ludzmi przechodzącymi obok. koty to brudza, do schroniska by je wywieźć, jak nam się podobają to do domu powinnismy zabrać, a psy robia na chodnikach, bo...robia to na złość kotom, wiec to tez kotów wina No i stary zgrany argument o biednych ludziach, co to sa bez pracy i chleba nie maja, a ja na koty wydaję Cóz, paniusia w futrze zdecydowanie nie wyglądała na taka, co tym biednym ludziom pomaga! Wkurzyłąm się. ja nie oczekuje, ze wszyscy będą kochali zwierzaki i im pomagali, ale bezinteresowne przeszkadzanie mnie wnerwia. Tak, wolałabym, żeby to koty miały swoje domy, były zdrowe, zaszczepione i szczęśliwe. Póki co - mogę je tylko dokarmiać, łozyc na ich sterylki i kastracje. nasze male miasteczko schroniska nie ma, a do ludzi pójda tylko małe, ładne kociaki, dorosłych nikt nie chce...
|
|
|