Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-14, 18:42   #4611
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez MassieDran Pokaż wiadomość
Czyli co Dżoana to jednak Dżoana

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Vatika już na włosach Znowu wpadłam we włosomaniaczy rytm i olejuję je codziennie W sumie moja pielęgnacja opiera się teraz na 4 produktach:
  • szampon Familijny (zwykły)
  • Vatika kokosowa
  • Provit
  • ocet jabłkowy

Melduję też że nie wypadają No i w końcu jestem z nich znowu zadowolona
moglabys napisac cos wiecej o tym occie jablkowym? bo stoi u mnie w kuchni i sie meczy nieuzyywany biedak

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Amicitia_ Pokaż wiadomość
Hejhej jeśli masz możliwość wstaw swoje włoski i opowiedz o nich więcej
postaram sie namowic corke zeby mi zrobila zdjecie ;-) generalnie moje wlosy sa cienkie chociaz fryzjer okrela je mianem srednich czyli wg niego na pewno nie cienkie....od 4 lat nie farbuje tzn. nigdy nie farbowalam calkowicie jedynie balejaz robilam..... nie wypadaja mi juz tak jak po ciazach ale cos tam zawsze spadnie podczas mycia ;-) olejowalam olejem kokosowym, rycynowym a teramz bardzo mi sluzy olej z korzenia lopianu.... od prawie 2 tygodni wcieram codziennie odzywke jantar a wczesniej naprzemiennie olej lopianowy i kozieradka....od lutego codziennie pokrzywa. czasem jak nie zaponne siemie lniaane albo nasiona chia.....wlosy generalnie sa baaaardzo kieciutkie tylko niestety ciagle koncowki sa lekko puszace (ale i tak o niebo lepsze niz to co bylo) ale chcialabym osiagnac jeszcze lepszy efekt wiadomo ;-) dlatego chetnie sie przylacze i skorzystam z cennych rad i wskazowek