Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-16, 12:27   #689
zambeza
polaczek cebulaczek

Dot.: Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
No właśnie te dodatkowe fotki mnie kuszą. Pogadam z nimi o tej zniżce, masz racje Twój foto też jest super, ja go zobaczyłam już po zarezerwowaniu mojego! Ogólnie ja jestem strasznie wybredna i czasem myślę nad zmianą jak widzę coś wow, ale wychodzę z założenia, że pierwsza myśl jest najbardziej trafna jednak więc zostaję przy tym foto, którego mam i może te FoxHound zatrudnię ale onelovemovie tez jest super i też mam rezerwację na razie.
no jak przegladalam kamerzystow w naszych okolicach to bylo duzo fajnych ale srednio za 4000. Te onelovemovie to jedyny kamerzysta, ktory mi sie spodobal w takiej cenie
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora