Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-16, 19:09   #4081
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Kochana, co Ty w ogóle mówisz! Przecież każda z nas ucieszy się z byle drobiazgu, bo tu chodzi o symbol i pamięć. Równie dobrze niewielkim kosztem większość z tych rzeczy mogłybyśmy kupić same, ale to jest właśnie cała magia - kiedy te drobiazgi przychodzą od kogoś i to pocztą .

To wiele wyjaśnia, jesteś po prostu przemęczona... .
A to sie zgadza, padam ze zmeczenia.
Ale polowe prania dzis odwalilam, zrobilam mega zakupy spozywcze (na poprawe humoru wzielam sobie znow maske arganowa z Netto) no i chyba moge Wam juz zdradzic, ze moja paczuszka doszla na razie jest nadal w Polsce, u mojej mamy. Tak sie ugodzilismy, bo przesylka do Danii okazala sie byc zanadto kosztowna. Mama spakuje wiekszosc drobiazgow i przesle zaraz po swietach, a wieksze sztuki dolozy do paczki domowej. Rozpakowala dla mnie te wieksze rzeczy ( 12 paczuszek!) : Joanna Naturia odzywka bs z pokrzywa i zielona herbata o matko kochana, moja ulubiona! od lat poza zasiegiem. I jest jeszcze pono odlewka Kallosa bananowego i biala glinka krymskano doslownie sie slinie zeby sie dorwac do reszty.
Od kogo- nie mam zielonego pojecia, ale radoche mi sprawilas okrutna.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora