2014-12-16, 19:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
Kochana, co Ty w ogóle mówisz!  Przecież każda z nas ucieszy się z byle drobiazgu, bo tu chodzi o symbol i pamięć. Równie dobrze niewielkim kosztem większość z tych rzeczy mogłybyśmy kupić same, ale to jest właśnie cała magia - kiedy te drobiazgi przychodzą od kogoś i to pocztą  .
To wiele wyjaśnia, jesteś po prostu przemęczona...  .
|
A to sie zgadza, padam ze zmeczenia .
Ale polowe prania dzis odwalilam, zrobilam mega zakupy spozywcze (na poprawe humoru wzielam sobie znow maske arganowa z Netto ) no i chyba moge Wam juz zdradzic, ze moja paczuszka doszla na razie jest nadal w Polsce, u mojej mamy. Tak sie ugodzilismy, bo przesylka do Danii okazala sie byc zanadto kosztowna. Mama spakuje wiekszosc drobiazgow i przesle zaraz po swietach, a wieksze sztuki dolozy do paczki domowej. Rozpakowala dla mnie te wieksze rzeczy ( 12 paczuszek! ) : Joanna Naturia odzywka bs z pokrzywa i zielona herbata o matko kochana, moja ulubiona! od lat poza zasiegiem. I jest jeszcze pono odlewka Kallosa bananowego i biala glinka krymska no doslownie sie slinie zeby sie dorwac do reszty.
Od kogo- nie mam zielonego pojecia, ale radoche mi sprawilas okrutna .
|
|
|