2007-08-05, 21:21
|
|
|
Raczkowanie
|
wchodzi się 2 razy to tej samej rzeki?
Hej.. nie pisałam tutaj jeszcze, jakoś nie było okazji, potrzeby. Ale pojawił się problem, mam nadzieję, że mi coś doradzicie. Od jakiegoś czasu jestem sama, teraz pojawił się chłopak, a właściwie mój ex sprzed jakiegoś czasu. Nie widziałam się z nim, nie rozmawiałam co najmniej rok. Ostatnio byłam na ognisku, on też tam był. Jakoś nie mieliśmy okazji porozmawiać mimo, że chciałam, tak po prostu. Odezwałam się później do niego na gg i tak wyszło, że zaczęliśmy ze sobą rozmawiać dość regularnie. Doszło do tego, że się spotkaliśmy w realu. Teraz on mi pisze, że wszystko do niego wróciło to co było 2 lata temu kiedy byliśmy jeszcze razem. A ja nie wiem jak się zachowywać. Pewnie spytacie się dlaczego zaczęłam z nim rozmawiać.. jest naprawdę fajnym chłopakiem, chciałam po prostu pogadać, dowiedzieć się co słychać u niego itp. w zasadzie rozstaliśmy się na stopie koleżeńskiej, więc chyba to nic strasznego. Super nam się rozmawia, tylko że ja nie wiem czy chcę czegoś więcej.. Ciągnie mnie do niego, ale nie wiem czy to jest właśnie TO, czy tylko chodzi o to by moc spędzić miło czas, pogadać, pośmiać się. Najgorsze jest to, że jakbyśmy spróbowali od nowa i po jakimś czasie okazało by się, że jednak nic z tego nie będzie, to bardzo zaboli. A widzę, że on robi sobie już nadzieje, że chciałby żeby coś z tego wszystkiego wyszło. A ja jestem w kropce. 
|
|
|