Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-17, 20:40   #3670
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ekstra są zajęcia ruchowe.
Poczytaj sobie o miejscu The little gym
Naprawdę inspirujące i zawierają tez elementy muzyki i instrumentów ale tylko w tle. Głównie chodzi o rozwój ruchowy, rozwój koordynacji. A to u takich maluszkow jest w sumie najważniejsze na tym etapie

A jak ci pisalam o biznesie to bardziej chodzi mi o to ze jest roczny urlop i naprawdę matki nie maja co ze sobą i z dziećmi zrobić
Kawiarnie z kacikami dla dzieciaków, silownie z możliwości zostawienia takiego malucha na godzinę albo ćwiczenia dla kobiet z dziećmi ( w sensie dzieciaki przebywają na sali a mamy ćwiczą)
Albo ćwiczenia dla mam z dziećmi gdzie dzieci są blisko mam ale robią za hantle

Ja to bym opisała ci jeszcze drugie tyle tego... Możliwości są nieograniczone
A myślę ze takie mamy to niezłą grupa docelowa szczególnie w bogatszych rejonach polski
Ja pytam zeby tamtym podrzucić pomysły i żebym miala gdzie chodzić bo tak jak mówisz za duzo w domu przebywamy.
U nas wydaje mi sie ze nie bedzie obyto chętnych. Dopiero we wrześniu otworzyli pierwszy złobek na 8osób na cały powiat. Wczesniej byl tylko oddział z mała grupa przy przedszkolu.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora