Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-18, 04:34   #638
Trusiulandia
Zakorzenienie

Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran

Hej ja tylko na sekunde!

Magi skąd pomysł ze mój poród był super i lekki ? Hmm
U sąsiada trawa zawsze bardziej zielona.

Dziewczyny warto cierpieć! Warto oddychać podczas porodu nie tracić energii na krzyki darcie i rozpacz chociaż boli jak ..uj bo będzie bolało jeszcze gorzej a dziecko się nie dotleni i poród spowolni. Trzeba być swiadomym ile się da. Ja byłam do.partych bo parlam juz na leżąco a to mega bolesne i ciężkie jeszcze musiałam sobie nogi trzymać. Za przeprosZeniem dupe rozrywa ale to jest wszystko do wytrzymania bo przecież robimy to dla dziecka, warto się przygotować emocjonalnie i teoretycznie jak i co. I wszystko idzie znieść a nie liczyć na kogos położna czy kogoś innego..ja miałam okropna położna ale urodziłam sama i wiem ze się da! a o bólu już zapomnialam chociaż szwy ciągną a karmie tylko na siedzaco. Szyli mnie nq żywca prawie ale też darcie nie pomaga więc przezylam po cichu. Mam cudownego synka i tylko to się liczy!! Za niego zdrowego mogła bym rodzić jeszcze tysiąc razy!( to chyba dlatego ze nie pamiętam już )

---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ----------

Opis porodu wstawie jak wrócę do domu i odpoczne bo spalam od poniedziałku rano może z 5h , walczę o kp a teraz patrzę na moje cudo! Jest wspaniały!! Co tam dupa ;-)

13 września 2008
15
września 2012
04.04.2014 II

Julianek 16.12.14r. 5.05!
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora