Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LV
Wątek: Scent Bar LV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-18, 07:28   #106
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Kiedyś pływałam w Bałtyku, nawet nocą, ale byłam mocno głupia jak sobie to przypomnę albowiem pływać nie umiem, zaliczyłam już 3 podtopienia. Jednak nie w morzach ale cóż za różnica
przypomniało mi się że też tak kiedyś robiłam, jak jeszcze mniej bałam się fal
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

U nas Rysio dzisiaj zachorzał, nie je, cały czas leży i tylko od czasu do czasu zawzięcie liże się pod ogonem, jakby mu coś tam przeszkadzało... jeśli do jutra nie przejdzie, czeka nas wizyta u weta

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

nad bałtykiem jest tak nostalgiczniei ten spejs...w chorwacji mnie wkurfiał ten brak open spejsu na horyzoncie i ta wkurfiajaca zatoczkowatosc, pierdylioard zatoczek ciasnych jak kałuza i jak tu człowiek ma sie czuc jak nad morzem jak kąpiec sie widzi drugi brzeg?
pozatym co to za morze ktore nie faluje i nie szumi???

co prawda widzialam fale na adriatyku i było to zjawisko tak przerazajace dla turystów ze wszystkie ludziska pouciekały..serio sama sie plątałam
coś w tym jest
aczkolwiek jak w tym roku byłam na Istrii to nie było tych zatoczek, tylko morze otwarte i nawet fale (takie że zrzucały z materaca )
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Hej
Życie mnie coś ostatnio przegania w wyścigu. Ściskam wszystkich i kładę się w końcu spać.

Macham znad wstania o 7.13 nienawidzę zaspać i zbierać sie w biegu. Jest 8.30 a ja nie mam siły zacząć pracować bo jestem zmęczona

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora