2014-12-18, 07:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Napisane przez rachell111
Kiedyś pływałam w Bałtyku, nawet nocą, ale byłam mocno głupia jak sobie to przypomnę albowiem pływać nie umiem, zaliczyłam już 3 podtopienia. Jednak nie w morzach  ale cóż za różnica 
|
przypomniało mi się że też tak kiedyś robiłam, jak jeszcze mniej bałam się fal 
Cytat:
Napisane przez gryx82
U nas Rysio dzisiaj zachorzał, nie je, cały czas leży i tylko od czasu do czasu zawzięcie liże się pod ogonem, jakby mu coś tam przeszkadzało... jeśli do jutra nie przejdzie, czeka nas wizyta u weta 
|
Cytat:
Napisane przez Polly_
nad bałtykiem jest tak nostalgiczniei ten spejs...w chorwacji mnie wkurfiał ten brak open spejsu na horyzoncie i ta wkurfiajaca zatoczkowatosc, pierdylioard zatoczek ciasnych jak kałuza  i jak tu człowiek ma sie czuc jak nad morzem jak kąpiec sie widzi drugi brzeg?
pozatym co to za morze ktore nie faluje i nie szumi???
co prawda widzialam fale na adriatyku i było to zjawisko tak przerazajace dla turystów ze wszystkie ludziska pouciekały..serio sama sie plątałam
|
coś w tym jest 
aczkolwiek jak w tym roku byłam na Istrii to nie było tych zatoczek, tylko morze otwarte i nawet fale (takie że zrzucały z materaca )
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Hej 
Życie mnie coś ostatnio przegania w wyścigu. Ściskam wszystkich i kładę się w końcu spać.
|

Macham znad wstania o 7.13 nienawidzę zaspać i zbierać sie w biegu. Jest 8.30 a ja nie mam siły zacząć pracować bo jestem zmęczona
|
|
|