Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-18, 09:07   #3532
panna_felicjanna
Zakorzenienie

Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)

Ja się nie znam na narzędziach, zresztą TŻ sam sobie kupuje i ma tego od groma, więc nic już z tych rzeczy nie będę mu kupować.

Cytat:
Napisane przez Margarita94 Pokaż wiadomość
Golarka jest fajna też o tym myślałam i zaczęłam podpytywać tż o nią i wyszło, że to nie jest dla niego pewnie by się ogolił 2-3 razy i by w szafie leżała

Uj.. 350km no to kawałek ale ważne, że się kochacie może niedługo dostanie zlecenie bliżej Ciebie?

Ja mam wolne od 22 do 7
Szczęściara.

Jak byłam ostatnio u niego, to mówił że zastanawiał się nad kupnem golarki, więc jak znajdę jakąś fajną w rozsądnej cenie - to mu kupię.

No oboje jesteśmy obecnie w wielkich miastach. Wiadomo, że jest ciężko i ogromnie tęsknimy za sobą, ale jakoś musimy dać radę. Za to jak już się widzimy to jaka jest radość i chemia.

Możliwe, że później na wiosnę będzie u mnie, pod warunkiem że uda mu się zdobyć pewne zlecenie. Trzymam kciuki, żeby mu się jednak udało, bo wtedy mieszkalibyśmy razem.
panna_felicjanna jest offline Zgłoś do moderatora