Mam taką nadzieję! Szkoda mi kasy na płacenie za badania, które mam w pakiecie w LuxMedzie, ale słyszałam, że różnie to bywa. Ponoć mimo skierowana od doktora, mogą stwierdzić, że potrzebują skierowania od lekarza z grupy.

Pewnie będę do nich dzwonić na infolinię i jak tylko uzyskam jakąś sensowną odpowiedź, to wam napiszę.
Dzięki kochana! USG piersi robiłam miesiąc temu, więc mam już za sobą, ponoć do marca wystarczy i nie muszę ponownie robić.
Mam skierowanie, szkopuł w tym, żeby nie płacić w laboratorium 200-250 złotych za te badania, a zrobić to w ramach pakietu

Niestety klinika, w której będę robić cycuszki, nie ma laboratorium. Co prawda polecono mi dwa laboratoria, ale chcę też spróbować "u siebie". Taka skąpa jestem
Oj tak, bez zaufania znów bym uciekła i szukała innego lekarza. LuxMed też działa mi na nerwy, ale jak znajdzie się dobrych lekarzy, to można przepękać. Gorzej, że nie znam żadnego sensownego internisty.
Nawet nie wiesz, jak mnie ucieszyłaś! Wiecie, u mnie przyszły rok będzie dość gorący - w sierpniu ślub

Gdybym wskoczyła na luty, to miałabym mnie stresu: "a zdążę z poprawkami do sukienki" itp.
Pewnie, wrzuć!
Jeśli zdecyduję się na te "płaskie okrągłe" to zapłacę 10800 + konsultacja z anestezjologiem 100 zł. Badania, jeśli nie zrobię w pakiecie to kolejne 200 zł. No i wczorajsza konsultacja - 200 zł. Za anatomiczne z wysokim profilem byłoby to 14400 zł plus te pozostałe koszty.
Mama nadzieję, że mogłam tak szybciutko opisać koszty i nikt na mnie nie nakrzyczy

Muszę dzisiaj zrobić swoje wyjściówki do galerii. Chciałabym obejrzeć żelki, zwłaszcza Tysiaczku twoje, bo miałaś tego samego lekarza.