Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-18, 09:50   #109
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Mam taką nadzieję! Szkoda mi kasy na płacenie za badania, które mam w pakiecie w LuxMedzie, ale słyszałam, że różnie to bywa. Ponoć mimo skierowana od doktora, mogą stwierdzić, że potrzebują skierowania od lekarza z grupy.
Pewnie będę do nich dzwonić na infolinię i jak tylko uzyskam jakąś sensowną odpowiedź, to wam napiszę.

Dzięki kochana! USG piersi robiłam miesiąc temu, więc mam już za sobą, ponoć do marca wystarczy i nie muszę ponownie robić.

Mam skierowanie, szkopuł w tym, żeby nie płacić w laboratorium 200-250 złotych za te badania, a zrobić to w ramach pakietu Niestety klinika, w której będę robić cycuszki, nie ma laboratorium. Co prawda polecono mi dwa laboratoria, ale chcę też spróbować "u siebie". Taka skąpa jestem

Oj tak, bez zaufania znów bym uciekła i szukała innego lekarza. LuxMed też działa mi na nerwy, ale jak znajdzie się dobrych lekarzy, to można przepękać. Gorzej, że nie znam żadnego sensownego internisty.

Nawet nie wiesz, jak mnie ucieszyłaś! Wiecie, u mnie przyszły rok będzie dość gorący - w sierpniu ślub Gdybym wskoczyła na luty, to miałabym mnie stresu: "a zdążę z poprawkami do sukienki" itp.

Pewnie, wrzuć!
Jeśli zdecyduję się na te "płaskie okrągłe" to zapłacę 10800 + konsultacja z anestezjologiem 100 zł. Badania, jeśli nie zrobię w pakiecie to kolejne 200 zł. No i wczorajsza konsultacja - 200 zł. Za anatomiczne z wysokim profilem byłoby to 14400 zł plus te pozostałe koszty.
Mama nadzieję, że mogłam tak szybciutko opisać koszty i nikt na mnie nie nakrzyczy
Muszę dzisiaj zrobić swoje wyjściówki do galerii. Chciałabym obejrzeć żelki, zwłaszcza Tysiaczku twoje, bo miałaś tego samego lekarza.
Ja to swoich nienawidzę he he...ogarne ciałko i wymieniam na okrągłe ☺

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej kobietki

olimpia z tego co pamiętam ES kazała kupowac staniki triumph energy n i zszywać ta siateczke aby piersi do siebie zbliżyc wiec może cos pomylila z tym stanikiem dla matek karmiacych

co do noszenia fiszbinów po operacji - ja pierwszy swój taki stanik załozylam 8 miesięcy po operacji a to było na wyjście do klubu regularnie zaczełam chodzic w takich dokładnie rok po operacji można nosić fiszbiny wczesniej ale czy trzeba? to pytanie każda powinna zadać sobie i na nie odpowiedziec bo to juz nasza decyzja w jaki sposob traktujemy nasze piersi a inwestowanie w takie staniki miesiąc po operacji to dla mnie zupełnie nie potrzebne bo te staniki nie dosc ze nie są za wygodne to za kilka miesięcy nie będa dobre
Hej Kochana ☺
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora