Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Sącz i okolice - zgłosić się :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-06, 08:23   #103
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Sącz i okolice - zgłosić się :-))

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Też mi się coś tak wydaje. A szkoda.
Carbon, no nieźle muszę przyznać. Dostac się tam to masakra. A możesz nam zdradzić co tam będziesz robić, tzn. o jakie stanowisko pracy się ubiegasz?
W Ochronie Srodowiska, ale żadne laboratorium nei wchodzi w gre bo nie mają tam żadnego laboratorium (tzn mają i wystarczy im jedna pani która sie tym zajmuje... ah ta komputeryzacja byłam tam na praktyce studenckiej wiec co nie co podgladnęłam). Poza tym prezes stwierdził ze szkoda by było, żebym po studiach siedziała w laboratorium i robiła coś co może robić ktoś po technikum

Powiedział, że byłabym pierwszą osobą zatrudnioną w dziedzinie O.Ś. bo wszystkich zwalniali jak do tej pory. Miałabym się zajmować "kontaktami" , decyzjami, pozwoleniami itd. Angielki musze meić na wysokim poziomie bo byłyby to kontakty zagraniczne... Poza tym szkolenia organizują za granicą (przeważanie w Niemczech, bo teraz neimiecki zakład).

Tata mnie "pocieszył" że to wcale nie jest powiedziane że pracowaąłbym w NS "mogliby cię wysłać np. do Japonii czy Hiszpanii" - powiedział bo to koncern międzynarodowy.

Czy ja wiem czy jest się cięzko dostać? W ostatnim czasie przyjęli bardzo dużo młodej kadry Od razu wysłali na ok. 2-tygodniowe szkolenie do Niemiec i sobie radzą. Z tego co wiem, to rozmowa kwalifukacyjna jest po angielsku.

Narazie musze podesłać im wniosek o zorganizowanie stażu (albo tacie podrzuce i jadąc tam do pracy da prezesowi), a potem z koleji załatwiac w urzędzie żeby to m.in. dla mnie były pieniążki na staż...

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
No wiesz co, za takie staruchy nas uważasz. Ja mam znajomych co są drugie tyle ode mnie strsi. Też mi było nieswojo z samego początku ale nie da się uciec od takich znajomości
No wlasnie... Za stare jesteśmy??
W Krakowie były same "stare" dziewczyny: 23-30pare i była edna co miała chyba 16 lat? I byłoc ałkiem ok

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując