Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie O Tabletki Antykoncepcyjne- Pomozcie!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-07, 12:20   #3
iza wu
Raczkowanie

GG do iza wu
Dot.: Pytanie O Tabletki Antykoncepcyjne- Pomozcie!!!

brałam kiedyś tabletki antykoncepcyjne jeszcze na długo przed planem zajścia ciąży, zaczęłam je przyjmować gdyż od zawsze (do teraz) mam istny "hongkong" miesiączkowy.....pojawiaj ą się co 3 tygodnie plamię (bo trudno to nazwać krawieniem) przez 3 dni itp. no więc byłam zadowolone z dobranych przez gina tabletek..... ale.... przyszła na świat córeczka, rosła sobie, ja również stałam się znów "kobietą" i postanowiłam znów przejść na tabletki...i lekarz dał mi znów te same..... niestety było mi po nich ze wszystkim nie tak...... podejrzewam, że mam innych poziom hormonów po ciąży i te tabletki teraz nie są przeznaczone dla mnie, dlatego śmię stwierdzić ,że odpowiednio dobrane (poziomem hormonów oraz stanu zdrowia) tabletki nie przeszkadzają a tylko życie umilają.... można zrobić sobie takie badania na poziom hormonów i wtedy lakarz napewno dobierze odpowiednie uffff mam nadzieję, że zostałam zrozumiana.....

iza wu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując