Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sapią, chrapią, ulewają, mamy bardzo je kochają - październikowe maluchy 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-19, 09:09   #1473
elianka
Zakorzenienie

Dot.: Sapią, chrapią, ulewają, mamy bardzo je kochają - październikowe maluchy 2014

Isgaard - świetnie, że rehabilitacja daje efekty. Jak widać efekty, to motywacja lepsza. Gratuluje pozytywnej oceny neurologicznej.

Moja znajoma mówi, ze podejrzewa, że jej syn ma to samo co twój, tylko Kuba ma już 15 lat. Nie jest kaleka, ale ma takie różne neurologiczne dziwne narowy co żaden lekarz nie wie co to jest. ona zaczęła podejrzewać cokolwiek po obejrzeniu programu w telewizji o tej chorobie. Jak był mały to nikomu do głowy by nie przyszło sprawdzić.

A spłaszczenie mamy z prawej strony, mój niunio jest zdecydowanie prawostronny, chociaż lekarz nam powiedział, ze to za wcześnie, żeby stwierdzić. Ale on się sam obraca w prawa, prawą rączką chętniej łapie i ma silniejszy chwyt i w ogóle.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez mortisha84 Pokaż wiadomość
Tymek dziś rano tak ulał, że musiałam przebrać siebie, jego i umyć podłoge. Pierwszy raz aż tak ulał Mam się martwić?
Mojej koleżanki córeczka tak ulewa niemal po każdym posiłku - tyle ile zjadła. Lekarz jej mówi, że to norma i minie, tylko leki na zgagę małej przepisał. Ale nie zazdroszczę. Dodatkowo mała cały czas tetra poowijana, bo inaczej szłaby do przebrania 8 razy dziennie.
Myślę, że ten jeden raz to nie powód do zmartwień