Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-19, 13:59   #1663
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja zamykam od srodka od kiedy jakis dziad mi i przyjaciolce wtarabanil sie do auta na tylne siedzenie i kazal sie zawiezc do kosciola na gorzkie zale. Serio dziewczyny takiego strachu jak wtedy nie przezylam dawno, czekalam tylko az dostaniemy w leb :/ od tego czasu pilnuje. A stalysmy na swiatlach na trzypasmowce!!! Na pasie calkiem wewnetrznym i taki numer, ze sobie nas wybral
o matko!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Hm poradzcie mi. Fundacja pyta czy mogą dac moje dane TVP panorama bo chcieli by mnie (i jeszcze jedną Krakowska mamę) zaangażować do reportażu.

Ifwka - spokojnych Świat!!!!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Powiem Wam,ze Kuba JE, jestem zszokowana,jakie ilosci. Wczoraj pol miski krupniku, na drugie 1,5 plastra duszonego schabu,4 spore lyzki kaszy peczak, polowe glowki brokula i z 10 lyzek surowki z marchwi i jablka. Moj tz do wieczora nie mogl zebrac szczeny z podlogi

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Lolejki na targu straaaszne dzis sa... Koniec swiata bsdzie ? :p
weekend

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam, że tak z buta ale muszę się wygadać i prosić o obiektywną opinię,ok ?
nie wiem, nie potrafie objektywnie ocenic sytuacji. sama musisz podjac decyzje. Rozum podpowiada mi ZOSTAN ale skoro sie meczysz.... TY w tym siedzisz, ty sie meczysz, tylko ty wiesz czy tak naprawde dasz rade czy nie... trzymam kciuki za decyzje, jakalowiek ona by nie byla

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49404965]
ja wczoraj w domu kultury na sofie usnęłam czekając na Agatkę
czuję, że ktoś mnie dotyka i budzi - a to jej pani z plastyki mówi, żebym coś do picia dała bo się dziecku chce
[/QUOTE]

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora