2014-12-19, 13:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez Optymistka26
hahahaha
Wkurzylam sie, nie dosc ze musze isc 2gi raz do ZUS skladac papiery o dodatkowy macierzynski i rodzicielski bo zgubli je  to jeszcze mam nerwa na tesciow.
Zapraszamy ich do nas od Wielkanocy i cisza. Czekaja az my z dzieckiem przyjedziemy i namawiaja nas bo chca malego zobaczyc ale sami nie zamierzaja sie ruszyc.  Przeciez latwiej im wsiasc z pociag/busa i przyjechac niz nam pakowac chorego synka i jechac tam na weekend.
|
ZUS...mojemu twcie tez kiedys zgubili dokumenty...
Co do tesciow to masakra przykre jest ich zachowanie. Daleko macie do siebie?
Cytat:
Napisane przez Gatita
Sorki, że dopiero teraz odpisuję, ale jakoś mi uciekło. Dzisiaj robię kolejną porcję warzywek to mi się przypomniało, że ktoś pytał 
Pasteryzuję gotując słoiczki w wodzie przez około 15-20 minut. Tak teraz zauważam, że dużym plusem pasteryzacji w domu jest to, że moge zrobić słoiczki z 5 łyżeczkami zupki skoro i tak więcej nie zje. Ile mogą być przechowywane to nie wiem, ale jak robię dla nas buraczki na zimę, to niejedną zimę potrafią stać w piwnicy.  Te dla dziecka trzymam w lodówce, i raczej spokojnie kilka tygodni mogą postać, u nas dłużej chyba nie ma szans bo zje dzieciak. 
|
Jakie warzywka robisz? ja mam dynie w sloiczkach
[QUOTE=gosia3103;49402341]
Cytat:
Napisane przez motylek_555
Matko, nie wiem, ale to się stosuje jedno na drugie, czy dodaje jedno do drugiego, czy osobno? Nie znając sposobu użycia pewnie bym tą kreatynę nałożyła na całą długość, a na to maskę zostawiając z 10 cm od skóry. Albo wmieszała jedno do drugiego. Ale naprawdę nie mam pojęcia co to i jak to ;-)
|
To zrobilam odwrotnie nslozylam msske, zmylam i spryskalam sprayem. Wlosy chyba troche bardziej miekkie 
Uciekam do pracy na wigilie, TZ pierwszy raz zostaje z mala sam trzymajcie kciuki
|
|
|