Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-19, 13:25   #2154
motylek_555
Raczkowanie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
hahahaha

Wkurzylam sie, nie dosc ze musze isc 2gi raz do ZUS skladac papiery o dodatkowy macierzynski i rodzicielski bo zgubli je to jeszcze mam nerwa na tesciow.
Zapraszamy ich do nas od Wielkanocy i cisza. Czekaja az my z dzieckiem przyjedziemy i namawiaja nas bo chca malego zobaczyc ale sami nie zamierzaja sie ruszyc. Przeciez latwiej im wsiasc z pociag/busa i przyjechac niz nam pakowac chorego synka i jechac tam na weekend.
ZUS...mojemu twcie tez kiedys zgubili dokumenty...
Co do tesciow to masakra przykre jest ich zachowanie. Daleko macie do siebie?
Cytat:
Napisane przez Gatita Pokaż wiadomość
Sorki, że dopiero teraz odpisuję, ale jakoś mi uciekło. Dzisiaj robię kolejną porcję warzywek to mi się przypomniało, że ktoś pytał
Pasteryzuję gotując słoiczki w wodzie przez około 15-20 minut. Tak teraz zauważam, że dużym plusem pasteryzacji w domu jest to, że moge zrobić słoiczki z 5 łyżeczkami zupki skoro i tak więcej nie zje. Ile mogą być przechowywane to nie wiem, ale jak robię dla nas buraczki na zimę, to niejedną zimę potrafią stać w piwnicy. Te dla dziecka trzymam w lodówce, i raczej spokojnie kilka tygodni mogą postać, u nas dłużej chyba nie ma szans bo zje dzieciak.
Jakie warzywka robisz? ja mam dynie w sloiczkach
[QUOTE=gosia3103;49402341]
Cytat:
Napisane przez motylek_555 Pokaż wiadomość
Matko, nie wiem, ale to się stosuje jedno na drugie, czy dodaje jedno do drugiego, czy osobno? Nie znając sposobu użycia pewnie bym tą kreatynę nałożyła na całą długość, a na to maskę zostawiając z 10 cm od skóry. Albo wmieszała jedno do drugiego. Ale naprawdę nie mam pojęcia co to i jak to ;-)
To zrobilam odwrotnie nslozylam msske, zmylam i spryskalam sprayem. Wlosy chyba troche bardziej miekkie

Uciekam do pracy na wigilie, TZ pierwszy raz zostaje z mala sam trzymajcie kciuki
motylek_555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując