2014-12-19, 14:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
przeczytałam wczorajszą dyskusję i powiem Wam, że pocisnęłyście Klusce ostro. I mnie też to wk.wiło!!!
Popieram jej zdanie w 100% że fotelik jest bardzo ważnym sprzętem dla dziecka! Pies ganiał zabawki, wózek, ubranka czy kosmetyki!
To jest sprawa bezpieczeństwa.
Nie wiem na jakiej podstawie stwierdzacie, że to w sumie wszystko jedno?
Nie chcę drążyć już tematu, ale Kluska zauważyła, że kilka z Nas stoi przed wyborem zakupu fotelika i chciała zwrócić uwagę na kilka aspektów!
I tak jak zauważyla Yss w danych widełkach cenowych można kupić bubel jak i dobry sprzęt
Nowością są te foteliki tylem do kierunku jazdy, są one jak wynika z badań doświadczalnych bezpieczniejsze niż pozostałe. Wiadomo, że jak w domu już jest fotelik, to go nie wyrzucimy i nie pojedziemy do sklepu po kolejny, ale jeżeli decyzja przed nami to myślę, że warto choć poczytać o tym.
A teksty o lepszych i gorszych matkach?!? Dziewczyny litości! Myślałam, że lepiej się znamy. Już nie raz były tu dyskusje czy o l4, czy o chodzikach ale to wczoraj to była jazda bez trzymanki!
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------
i ja dalej się biorę za sprzątanie!
|
|
|