2014-12-19, 15:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <
Hej
Nadrobiłam - sądziłam, że zastanę z 10 stron:P
Mam wolne popołudnie choć miałam iść po Młodego. Trzeba wreszcie mieszkanie doprowadzić do ładu bo jeszcze trochę a zarośniemy
Sziket, czarny akcent mi się bardzo podoba, nawet o nim myślałam ale raczej nie przejdzie. Zdjęcia ładne ale mało:P Suknia odważna, niesamowicie podobają mi się plecy odsłonięte na maksa ale czy ja się odważę?:P
Jestem dziwna - czekolad (słodyczy tym bardziej) nie jem praktycznie w ogóle (szkodzi na cerę i poza tym - za słodka). Jadłam jednak tą Milkę Bubble - słodka aż mdli ale w małych ilościach dobra. Akurat Milki lubię, najbardziej truskawkowo-jogurtową. I Oryginalna oraz Studencka to czekolady, które bardzo lubię. Ale Studencka dostępna w Tesco kosztuje 9zł więc sory ale nie. Dobrze, że umiem żyć bez tego smakołyku, inaczej bankructwo:P
TV nie oglądam (choć lubię naukowe kanały z serii Discovery). Ale seriale oglądam tylko, że bardziej tradycyjnie - Przyjaciele, Różowe lata 70te i mój hit czyli Teoria Wielkiego Podrywu (uwielbiam!). Innych w sumie nie widziałam. Wszelkie wampiry odpadają u mnie:P Widziałam coś z tych filmów, Zmierzch - nie mogę znieść głównej aktorki, jej gry, wyrazów twarzy i w ogóle. Zniechęciła mnie do wszystkiego z tych wampirzych serii, boję się, ze wszędzie to samo
Ale wstyd - w tym roku przeczytałam AŻ jedną książkę (Jesteś cudem). Muszę to zmienić. Widzę po tym jak piszę gdzieś, że brakuje mi słów, mam problem z ortografią i w ogóle jak łamaga wszystko piszę - to niedobór literatury
Edytowane przez Sophie24
Czas edycji: 2014-12-19 o 16:03
|
|
|