2014-12-19, 21:32
|
|
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Napisane przez Margot45
Ad wytłuszczonego masz całkowitą rację - taki wykwalifikowany elektryk czy hydraulik zarabia zdecydowanie więcej ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
i to właśnie jest kompletna patologia , bo jako dobry fachowiec powinien zarabiać dobrze , ale nauczyciel powinien zarabiać więcej
Cytat:
Napisane przez gryx82
"Może akurat nam się uda co? Mój facecik łyka salfazin, ja mierze tempkę i zaopatrzyłam się w tym cyklu w testy. czekamy z seksikiem na "ten" moment bo może mój M ma słabsze plmeniczki i dlatego nam nie wychodzi (chociaz on dużo pracuje i ma sporo stresów). No zobaczymy  trzymam za nas kciuki papa  "
Facecik, tempka seksik i plemniczki 
|
a gdzie jajeczko ???? i teścik powinien być w tym cykliku 
Cytat:
Napisane przez Polly_
btw znacie kogos spoza "branzy" kto na swoje perfumy mowi flaszki?
|
owszem zdarzyło mi się - wypił je swojej znajomej
Cytat:
Napisane przez gryx82
|
za Bajmem nigdy nie przepadałam , jedynie Piechotą do lata i Józek 
Cytat:
Napisane przez neska951
Joł baru! snad zdechu 
|
i 
Śnieżka zrobiła szwardzwaldzki tort z wiśniami 
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------
Cytat:
Napisane przez kamena
 ja Was ptzelatuję od akieoś czasu ale jakosśni mam weny ani nic  ale ak zawsz kogo trzeba 
:
PS: po pigfffkach w ilośc mnogiej jestem to chhyba widać
buziaczki 
|
ale buziaczki wyszły Ci bezbłędnie 
za trzy dni początek kalendarzowej zimy a tu leeeeejeeeee i cieeeeepłoooooo po latach będziemy pisać wspomnienia : "Kajakiem po choinkę " , "Wigilia w odmętach" , "Zatopiony opłatek" , chciałam zatopionego karpia ale to by letko bessęsu wyszło
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
|
|
|