Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blond platynowy, popielaty czy inny? Który najjaśniejszy i najładniejszy?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-06, 14:05   #9
evika155
Raczkowanie

Smile Dot.: Blond platynowy, popielaty czy inny? Który najjaśniejszy i najładniejszy?!

Cytat:
Napisane przez pernamentnie Pokaż wiadomość
evika155, a jaki masz obecnie kolorek? na ciemnych wlosach nawet nie ma co marzyc o b. jasnych kolorach,a wrecz bialych mnie kusi platyna, ale wiem ile klopotow z nia
Ja mam taki kolor włosów jak w avatarze, bo to moje zdjęcie czyli jasne No i więc wczoraj zafarbowałam na ten XXL i jest świetnie, nawet ciemniejsze odrosty wyszly bardzoo jasne i wszystko sie wyrównało Jestem bardzo zadowolona i myślę, że nie zmienie już tej farby na inna I wcale to nie prawda, że farba zmienia na kolor żółty, moim zdaniem bardziej rozjaśniacz tak robi... Teraz mam bardzo jasne wlosy tak jak chcialam jestem zadowolona i polecam! (Juz dlugo nie używam rozjaśniacza, bo wlosy żółkną i niesamowicie się niszczą, jak chodziłam do fryzjera i robila mfryzjerk balejaż blond rozjaśniczem to zawsze po farbowaniu jak mi suszyła wszędzie latały moje połamane końcówki wlosow( przerażający widok! a z farbą tak nie jest i jest to dużo tańsze niż farbowanie wlosow u fryzjera)
evika155 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując