2014-12-20, 19:05
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nowy Focus na Skowronkowej w Lublinie - opinie
Cytat:
Napisane przez jagawizaz
Byliśmy w 2 Focusach - na Skowronkowej i przy Warszawskiej i w jednym i w drugim przyłożyli się do organizacji przyjęcia. Jedzenia na stole nie było specjalnie dużo - stoły się nie uginały, ale było różnorodnie i kelnerzy donosili nowe przystawki, kiedy już znikały z talerzy. Jedyne co mi przeszkadzało (ale to na Warszawskiej) to umiejscowienie klimatyzacji nad stołami, można było zamarznąć, zwłaszcza, że oboje z narzeczonym byliśmy chorzy, brrr!  Ciekawe czy na Skowronkowej po prostu nas lepiej usadzili czy też tak tam jest? Niby szczegół, ale warto zwrócić uwagę i np poprosić o przesunięcie stołów.
Co do fotobudki - czy to prawda, że crazy focia ma takie wysokie ceny? mojej przyjaciółce powiedzieli na wesele w sierpniu kilkaset złotych więcej niż inne lubelskie fotobudki, ostatecznie wzięła inną firmę. może dlatego, że dzwoniła na początku lipca, dlatego drogo? zna ktoś? poleci? sorki za offtop, przymierzamy się z TŻ do organizacji wesela na za-dwa-lata i robimy rozeznanie.  
|
Dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis, dzięki za opinię Niestety właśnie trochę się obawiam tego jedzenia w Focusie, (zarezerwowaliśmy tam salę), na pewno będzie smaczne, ale w takich eleganckich lokalach zwykle porcje są oszczędne, mi nie przeszkadza, ale nie chciałabym żeby goście poczuli się niedokarmieni Koniecznie muszę znaleźć jakiś dobry wiejski stół...
|
|
|