Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Focus na Skowronkowej w Lublinie - opinie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-20, 19:05   #19
KeepSmiling
Przyczajenie

Dot.: Nowy Focus na Skowronkowej w Lublinie - opinie

Cytat:
Napisane przez jagawizaz Pokaż wiadomość
Byliśmy w 2 Focusach - na Skowronkowej i przy Warszawskiej i w jednym i w drugim przyłożyli się do organizacji przyjęcia. Jedzenia na stole nie było specjalnie dużo - stoły się nie uginały, ale było różnorodnie i kelnerzy donosili nowe przystawki, kiedy już znikały z talerzy. Jedyne co mi przeszkadzało (ale to na Warszawskiej) to umiejscowienie klimatyzacji nad stołami, można było zamarznąć, zwłaszcza, że oboje z narzeczonym byliśmy chorzy, brrr! Ciekawe czy na Skowronkowej po prostu nas lepiej usadzili czy też tak tam jest? Niby szczegół, ale warto zwrócić uwagę i np poprosić o przesunięcie stołów.

Co do fotobudki - czy to prawda, że crazy focia ma takie wysokie ceny? mojej przyjaciółce powiedzieli na wesele w sierpniu kilkaset złotych więcej niż inne lubelskie fotobudki, ostatecznie wzięła inną firmę. może dlatego, że dzwoniła na początku lipca, dlatego drogo? zna ktoś? poleci? sorki za offtop, przymierzamy się z TŻ do organizacji wesela na za-dwa-lata i robimy rozeznanie.
Dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis, dzięki za opinię Niestety właśnie trochę się obawiam tego jedzenia w Focusie, (zarezerwowaliśmy tam salę), na pewno będzie smaczne, ale w takich eleganckich lokalach zwykle porcje są oszczędne, mi nie przeszkadza, ale nie chciałabym żeby goście poczuli się niedokarmieni Koniecznie muszę znaleźć jakiś dobry wiejski stół...
KeepSmiling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując