2014-12-20, 22:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
hej!
zis caly dzien w biegu. najpierw bylismy u przyszlego chrzesniaka malza zostawic prezent. Kubson tez dostal - wiadomo co 
ale powiem wam ze jak bylismy chwile przed w sklepie dokupic komplecik malemu to zajrzelismy do chinskiego centrum wspanialosci i Kuba wybral sobie taki maly badziewny traktorek za 8 zeta. u chrzesniaka dostal tez oczywiscie traktor, taki wypasiony, jak prawdziwy, za ponad 100 zl i co? oczywiscie czesciej bawil sie tym chinskim poszedl spac tez z tym chinskim 
a wracajac do chinczyczkow - jako ze bylo 20% na ubrania to kupilam mlodemu taka fajoska bluzke 
a potem reszte dnia spedzilam w kuchni 
teraz czekam az sis skonczy robic sernik oreo i bede malowac wlosy. a potem beziemy wieszac girlande i balony 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Sluchajcie, sa jeszcze w Biedrze te dzemy 100% owocow? Byl taki kwaskowy porzeczkowy, przydalby mi sie...
|
ja juz daaaawno nie widzialam
Cytat:
Napisane przez fewcia
Blancia miała dzisiaj w nocy prawie 40st gorączki. Wylądowaliśmy na IP.  Mamy niezły komplet: zapalenie ucha, zapalenie oskrzeli i zapalenia gardła  W środę skończyłyśmy antybiotyk, a dzisiaj Mała dostała następny 
|
o kurcze, zdrowka dla Blanusi!!!! 
Cytat:
Napisane przez insolito
Mój to samo z puzzlami, jeszcze pod fotel mi chowa i nie pozwala wyciągnąć, żebym go nie namawiała na układanie 
|
a to cwaniak 
swietne imie, podoba mi sie 
Neti - w ogole Cie nie poznalam!!!!!!!!!! zupelnie inaczej wygladasz, zupelnie!!!! baaaaaaardzo schudlas na twarzy! wow!
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
|
o jaaaaaaaaa, ja jeszcze wczasow nie dostalam a Ty juz 13tki naliczasz 
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Wracalismy, taka sama akcja jak ze mna sama. Ja musze miec dla niej zawsze cale wyposazenie( picie, cos do jedzenia, najlepiej jeszcze klauna do zabawiania ;/) a tz bez zarcia potrafi szybko i spokojnie z nia wrocic... Gdzie przypominam moj tz to nerwus i krzykacz, wiec chyba przy takim czlowieku powinna byc nerwowa? Nie kocha mnie 
|

no ale jak idziecie/jedziecie DO to jest ok-czyli jednak troche Cie kocha . problem jest jak wracacie. moze za duzo wrazen? juz sama nie wiem
|
|
|