Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I
Cytat:
Napisane przez magdula87
Już pisałam o tym wcześniej, w moim szpitalu to była ta ich tajemnicza metoda na płaczące dzieci
|
To chyba w każdym szpitalu, a mamusie myślą że one czary nad dziećmi odprawiają. Ze mną w pokoju była bardzo upierdliwa kobita która chodziła na wszystkie badania z dzieckiem itd. i jej dziecko nigdy nie przyjechało z badań spokojne. U nas też matka mogła być przy wszystkich badaniach itd. ale ja należę do tych złych matek które wolą dziecko oddać i pójść się w tym czasie wykąpać, tym bardziej że jak już byłam sama pokoju nie miałam innej możliwości.
Ja prasuje bo za długo czasem w pralce lezą tak ze sa tak pogniecione ze sie nawet ich wytrzepać nie da. Zreszta lubie prasowac i wyprasowane ubrania.
Kostka wydaje mi się że Dady wychodzą podobnie może trochę wyższe są, za to między dada 2 a 3 jest przepaść. Dada 2 jest u nas przymała a znowu Dada 3 jest za wielka, na razie mamy pampers 2 ale tez jakoś takie przymałe są więc nie wiem czy znajdę coś pomiędzy. Zobacze te lidlowe bo też pamiętam że fajne były no i pampers 3.
Ja się nie wysypiam, nie mogę spać w nocy
Edytowane przez tiera
Czas edycji: 2014-12-21 o 07:48
|