2014-12-21, 17:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak go rozgryźć
Cytat:
Napisane przez beatkqa
hej, słuchajcie może wy będziecie wiedzieć jak rozgryźć takiego faceta 
już opowiadam :P poznaliśmy się jakiś 1,5 roku temu tzn pisaliśmy ze sobą. Potem kontakt się urwał. W końcu udało nam się spotkać. Mówił czułe słówka, że się zakochał, dbał i wgl był miły nooo  doszło do tego że on chciał ze mną być i ja z nim też, ale się rozmyślił...  po dwóch dniach powiedział tzn ja to z niego wyciągnęłam że to nie ma sensu bo on chce żebym ja była szczęśliwa żebym kogoś poznała bo on w Polsce jest tylko 2 razy w roku. Staram się nie angażować ale nie wiem jak go rozgryźć, nie wiem czy warto się starać. Powiedziałam już mu że to z nim będę szczęsliwa. Wiem, że związek na odległość jest cieżki ale nie niemożliwy. Co sądzicie o jego zachowaniu? 
|
Że chciałby, ale w innych okolicznościach. Według mnie on wie, że nie nadaje się do związku na odległość albo przemyślał, że to nie to, czego chce. Ja np. nie umiałabym być z kimś na odległość. Rozumiem - jak ktoś jest razem i nagle wyjeżdża gdzieś do pracy i jest rozłąka, ale od razu na starcie bycie na odległość? Nie. Dlatego tobie radziłabym wziąć sobie jego radę do serducha, chyba, że wyniesiesz się poza Polskę albo on osiądzie tutaj
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K 
|
|
|